View Single Post
Παλιό 15-07-2012, 10:01
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years
Προεπιλογή Απάντηση: KTM 1290 Adventure!!!

@taksidiotis:Οπως τα λες ειναι αλλά επειδη εχουμε κοινη κτηση και αγαπη ενος ΚΤΜ990adv,θα ξερεις κι εσυ οπως κι εγω οτι καποια πραγματα θα ηθελαν βελτιωση σε ενα 990 (επ'ευκαιριας ερχομου του βελτιωμενου...)για να το χαιρεται καποιος τα μεγιστα...καταναλωση ας πουμε αν δεν εισαι απο το United Emirates σε ενοχλει...αξιοπιστια επισης αν σκεφτεις ενα μεγαλο ταξιδι κανεις και ...δευτερες σκεψεις,πιο "πρακτικες"...
Προσωπικα το 800αρι που εχω τωρα μού κουμπωνει πιο ωραια στο χωμα.Οχι γιατι ειναι πιο καλο απο το 990 σε ωμα νουμερα.Διοτι και πιο δυνατο ειναι το ΚΤΜ και καλυτερα περιφερειακα εχει(πχ κορυφαιες αναρτησεις).Ομως το συνεχες ανοιξε κλεισε το γκαζι στο ΚΤΜ,το μυαλο στο "ποσο και για ποσο"να ανοιξω σε κλειστα κομματια,το παραπανω βαρος και η εκρηκτικοτητα...ολα αυτα που ειχα στο ΚΤΜ και με "επνιγαν" στο θεμα διασκεδαση και ΚΥΡΙΩΣ φιλικοτητα και γραμμικοτητα,εδω στο F800GS απλα δεν υφιστανται.Εδω χουφτωνεις γκαζι και δεν εχεις "μπαμ"να ενοχλει.Σε κλειστα κομματια λογω συνολικου ογκου-βαρους το "μικρο"το νοιωθω πιο παιχνιδι και ευελικτο.Γκαζι επουδενι με τα 85 αλογα δεν μου λειπει,ειδικα μιλωντας για χωμα.Θεση οδηγησης εξισου πολυ καλη.

Θα ρισκαρα λοιπον να πω οτι και οι Γερμανοι εχουν μια πολυ καλη προταση στο χωμα,στο χωρο των μεγαλομεσαιων ΟnOff(δεινοσαυροι)και μαλιστα πιο φθηνο συγκριτικα και πολυ πιο οικονομικο σε χρηση και συντηρηση...Απο κει και μετα αν θες pure play πας σε ενα απο τα αγαπημενα κατσικακια...ΑΥΤΟ ας πουμε

Τι θελω να πω με ολα αυτα;Να βαλει η ΚΤΜ τα μεγαλα"Rxidia"που εχει στην γνωση στο χωμα και να μας δωσει το καλυτερο και χωρις αντιπαλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ OnOff που θελει διπλο χαρακτηρα!Να απευθυνεται σε πολυ κοσμο και "καθημερινο"εμπeιρο οδηγο και οχι στο Σπανο ή σε "Σπανους".Διοτι εχω δει 990 και 950 απλα να σερνονται νομιζοντας οι οδηγοι τους οτι τα στιβουν κιολας...
Να λοιπον που χωνεται δυναμικα και αποτελεσματικα ενδιαμεσα και η "μαμα" με το R1200GSA σε μεγαλο πακετο ή ακομα το πιο χωματινο και ελαφρυ/ευελικτο F800GS και να γιατι δεν πας ευκολα σε ΚΤΜ,να γιατι δεν αλλαζεις σταυλο.........
Αγαπω ΚΤΜ αλλά εχω και τα "θελω"μου.Τοσο οσον αφορα την ΚΤΜ οσο και τα προσωπικα μου...Μακαρι να δω ενα ΚΤΜ που να μην μου επιτρεπει κανενα "χλωμο"σχολιο και να πω σπαω κουμπαρά και αφηνω στην ακρη την αγαπη μου για το F8.Δυσκολο; Μπορει...

Last edited by mAthosalas; 15-07-2012 at 10:03.
Reply With Quote