Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Εγώ υπέφερα...
έγραψα Γερμανία στην BMW και τους τα 'ψαλα γιατί όχι μόνο κάνανε την πατατιά που την κάνανε με τη σέλα...
Ελπίζω να βοήθησα.
|
Δες και την δικη μου αποψη.Η μαμα δεν εκανε καμμια απολυτως "πατατια"με τη σελα στο F8!H συνολικη φιλοσοφια της μοτοσυκλετας ειναι "Enduro".
Αν την αγορασεις για ταξιδιωτικες ανησυχιες τοτε μαλλον εκανες λαθος επιλογη.Αν θελεις βασιλικη ανεση για ταξιδαρες αναψυχης τοτε παρε μια K1200GT!Ή ενα Caponord αν επιμενεις σε ΟνΟφ.
Το F800GS δεν βγηκε στην παραγωγη για να ανταγωνιστει ταξιδιωτικες ΤΟΠ μοτοσυκλετες!Και προσωπικα χαιρομαι για αυτο. Η σελα λοιπον δεν θα μπορουσε να ειναι αλλης λογικης.Σε μια μοτοσυκλετα εντουρο "λογικης",απο κατσικι εως ΚΤΜ990 και F800GS η σελα πρεπει να ειναι τετοια που να σου επιτρεπει να καθεσαι μπροστα στη μοτο,σχεδον καρφωτα στο ντεποζιτο ωστε να εχεις σωστο ελεγχο και handling στο χωμα.Επισης σε ορθια θεση οδηγησης θελεις μια σελα στενη που να μην ανοιγει τα ποδια ωστε να εχεις control και αισθηση αλλά και καλη αισθηση πατηματος σε πισω φρενο και ταχυτητες(λεβιε).
Το gel υλικο της σελας,ειναι παρα πολυ καλο.Το νοιωθεις ευκολα αν κατσεις 5 ποντους πιο πισω απο το εμπρος σημειο της σελας.Ειναι ξεκουραστη για αρκετα χιλιομετρα!Οι διαστασεις της σελας ειναι ιδανικες για τραβελ εντουρο και χωμα αλλά και μικρες αποστασεις ασφαλτου.Μηπως αυτη δεν ειναι η αιτια υπαρξης του F800GS;Μηπως εκει δεν ψαχνει αγοραστες και φανατικους;Μηπως εκει δεν ειανι που δεν εχει αντιπαλο η F8 και παει οπως μπορεις και αντεχεις;
Και εμενα με ενοχλει που δεν εχω μια comfort αλλα αν την παρω θα την εχω για ταξιδια ανω των 300χλμ και αυτα οχι οταν παω επαρχιακο.Εκει θελω να μετακινουμαι πανω στη σελα...για να οδηγω και στριβω οπως γουσταρω και οχι οπως πού επιβαλλει η σελα.Ποσο μαλλον για χωμα.εκει η μαμα ειναι τέλεια!Αν δοκιμασεις πιο hardcore εντουρο θα καταλαβεις τι λεω.
Με λιγα λογια.Μην ζηταμε και χωματινο και ταξιδιωτικο με τελειες αναλογιες και εξοπλισμο σε ολα.Αν δηλαδη η σελα ηταν η comfort στανταρ θα τα χωναμε στη μαμα τι "πατατια" εκανε και δεν εβαλε μια εντουραδικη gel...Με πιανετε τι θελω να πω...Εχουμε μια μοτοσυκλετα "ειδικη" και οχι μια που βγηκε για να σπασει τα παγκοσμια ρεκορ ταξιδιωτικης ανεσης.Υπαρχουν πιο ειδικες μοτοσυκλετες για αυτο.Εμεις απολαμβανουμε την κατηγορια μας και οσοι θελουμε μια κλικ ανω ανεση παμε σε μια comfort και κανουμε τραμπα αναλογως που θα γραψει χιλιομετρα το κοντερ(και το μυαλο...)
Φιλικα
Και εν τελει...αν σταματησες να σκεφτεσαι τι προσφερει η F800GS και θες λιγοτερο απαιτητικο χωμα και παραπανω ανεση στην κατηγορια "ψηλα μοτο" τοτε εισαι ετοιμος για μια R1200GSA....