15-07-2012, 17:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.
Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).
Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;
Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.
Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.
Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.
Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.
Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.
|
Αν στην κλήση έγραφε λάθος χρώμα τότε ήταν άκυρη και λογικά θα σβηνόταν. Το έχω κάνει εγώ αλλά για παρκάρισμα
|