View Single Post
Παλιό 22-09-2009, 09:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
οσα διαβασατε και ειδατε ή θα διαβασετε αργοτερα,ειναι ψεματα........η εκδρομη εγινε για να συναντηθουν ο NLS με τον GEORGEPδυστυχως εμφανιστηκε μονο ο γιωργος και η εκδρομη ειχε τεραστια αποτυχια.....ο γιωργος με το ζορι μιλουσε και δεν ετρωγε,ουτε επινε......οσα δειτε ειναι μονταζ απο τους γατους φωτογραφους του FORUM
χμμμμμμμ!!! δεν εχεις αδικο, περιμενα λιγη ''δραση'' αλλα........!! Θα περιμενω την επομενη φορά!! Καλά να ειμαστε και ισως τα καταφερουμε να ερθουμε στα Καλαβρυτα μονοημερη με την μηχανη αυτην την φορά!!! Εκει θα περιμενω και τον φίλο NLS να...... διασταυρωσουμε τα ξιφη μας!!

Πάντως, για την εκδρομη στο Πηλιο, εχω παει σε εκατονταδες εκδρομες λεσχών (παλιότερα), φόρουμς και ατομικες με κανα δυό φίλους μεχρι πρότινως, σαν και αυτη δεν ηταν καμιά!!! Ποτέ καμια τετοια εκδρομη δεν ειχε τοσο καλη οργάνωση! Ποτε καμια τετοια εκδρομη δεν ειχε τοσο ενδιαφερον απο πλευράς διοργανωτων οι οποιοι εμενα τουλαχιστον με επαιρναν στο κινητο να διαπιστωσουν αν ολα βαινουν καlως μεχρι και την αφιξη μας στον Αη Γιαννη (αχ ατιμο GPS - μεχρι και χωμα μεσα στην νυκτα εκανε το Hyundai Accent '95). Περάσαμε ομορφα, γελάσαμε, ηπιαμε (τσιπουρα - γεια σου Στράτο με τις ωραίες ιδέες σου) και οι τυχεροι/θαραλέοι εγραψαν και μερικα βροχερα κμ!! τι άλλο καλυτερο να περιμενει κανεις απο μια φορουμισια εκδρομη? περισσότερα τοπικα κμ? ισως!! Αλλα ο καιρός δεν τους εκανε την χαρη!!
Ελπίζουμε για το καλυτερο (οσον αφορα τον καιρό μονον)στην επομενη εκδρομη!!

Πολλα συγχαρητηρια στον Μιχάλη (rιkο46) και στους αντμιν αλλα και σε όλους όσους συμετειχαν. Εγω και η οικογενεια μου ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!

Στο επανιδείν λοιπόν!!!

Last edited by GeorgeP; 22-09-2009 at 09:39.
Reply With Quote