Θέμα: ΣΕΛΑ F800GS
View Single Post
Παλιό 15-07-2012, 22:19
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΕΛΑ F800GS

Πρώτον έχω το F 650 GS. Σιγά το καθαρόαιμο δηλαδή, 19 ίντσες μπροστινό έχει και συμβατικότατο πηρούνι.

Δεύτερον: Όταν παίρνεις dual sport 800 κυβικά δεν το παίρνεις για να κάνεις άλματα και μπέρμπ, αλλά για να ταξιδεύεις μακριά από τον πολιτισμό. Αλλιώς πάς σε καθαρόαιμο και τρέιλερ.

Άσε δηλαδή που και με την comfort μια χαρά χώμα πας άμα ξέρεις τι κάνεις (παρεπιπτώντος στο να κάτσεις πίσω έχεις θέμα με φαρδιά σέλα όχι στο μπροστά εκεί και η comfort ίδια είναι) και δεν είπαν και σε κανέναν ότι "πάρε την comfort αλλά δεν κάνει για χώμα" η λύση στη μ@λ@κι@ τους είναι απλά στη χρεώνουνε.

Αλλά εγώ να δεχτώ ότι ψ@λή της και ραβδί της της BMW και έβγαλε τη σέλα έτσι υπόθετο... Άποψη της ρε παιδί μου. Να δεχτώ ότι και όλοι εδώ μέσα και παραέξω που πονάμε και κλαίει ο κόλος μας να πάμε παραλία-κηφισιά είμαστε βοσκοί και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται όπως υπονόησε το παληκάρι της εταιρείας...

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί η επίσημη αντιπροσωπεία και το δίκτυο στην ελλάδα κερδοσκοπεί σε μια σέλα πουλώντας από 50 μέχρι και 80 ευρώ παραπάνω από το διαδικτυακό γερμανικό μαγαζί; Με το φτωχό μου το μυαλό ή ο γερμανός έμπορας είναι ζώο και μπαίνει μέσα 50 γιούρα στο κομμάτι -μίνιμουμ έτσι;- ή ο έλληνας μας δαγκάει. Έτσι απλά.

Τα ποσοστά του κόσμου που έχει κλάψει με τη στοκ σέλα είναι συντριπτικά. Τώρα να σχετικοποιήσουμε τα άσχετα; Ναι στα 80'ς οδηγούσαν και με κουρελούδες στο Αιγάλεω άλλα μην λέμε ότι θέλουμε. Στη σέλα και τις ζελατίνες το μάρκετινγκ με τις ντιζαινιές υπερίσχησε δυστηχώς των μηχανικών. Απλά.
Reply With Quote