Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Όταν παίρνεις dual sport 800 κυβικά δεν το παίρνεις για να κάνεις άλματα και μπέρμπ, αλλά για να ταξιδεύεις μακριά από τον πολιτισμό. Αλλιώς πάς σε καθαρόαιμο και τρέιλερ.
|
Κι αν το γουσταρεις για καθε χωμα εισαι λαθος;Πολλους ξερω που το κανουν αυτο με μια F800GS και γι'αυτο πηραν μια F8...
Απόσπασμα:
Άσε δηλαδή που και με την comfort μια χαρά χώμα πας άμα ξέρεις τι κάνεις (παρεπιπτώντος στο να κάτσεις πίσω έχεις θέμα με φαρδιά σέλα όχι στο μπροστά εκεί και η comfort ίδια είναι) και δεν είπαν και σε κανέναν ότι "πάρε την comfort αλλά δεν κάνει για χώμα" η λύση στη μ@λ@κι@ τους είναι απλά στη χρεώνουνε.
|
Δεν ειναι ετσι.Αν δεις τις μοτοσυκλετες που πανε χωμα,οχι υποσχονται,αλλά ΠΑΝΕ,τοτε θα δεις οτι ειναι οπως στην F800GS.Τα ΚΤΜ δηλαδη,950-990-παλι λαθος σελα εχουν;Μια σελα για εντουραδικη μοτοσυκλετα ποτέ δεν ειναι φαρδια και ανετη.Ισως εχουν δικιο οι εταιρειες και οσοι πανε χωμα καλο,το εκτιμπυν.
Απόσπασμα:
Αλλά εγώ να δεχτώ ότι ψ@λή της και ραβδί της της BMW και έβγαλε τη σέλα έτσι υπόθετο... Άποψη της ρε παιδί μου. Να δεχτώ ότι και όλοι εδώ μέσα και παραέξω που πονάμε και κλαίει ο κόλος μας να πάμε παραλία-κηφισιά ...
|
Μηπως δεν ειναι η καταλληλη μοτοσυκλετα για αποκλειστικη χρηση βολτα παραλια-κηφισια αλλά ειναι μια μοτοσυκλετα που θελει και ειναι και On και Off.Και νομιζω οτι τα παραλες οταν λες οτι για ενα καφε παραπονιουνται...γιατι εγω δεν ξερω πολλους κατοχους να εχουν θεμα μεσα στην πολη σε οποιαδηποτε διαδρομη και αποσταση;...
Απόσπασμα:
Τώρα να σχετικοποιήσουμε τα άσχετα; Ναι στα 80'ς οδηγούσαν και με κουρελούδες στο Αιγάλεω άλλα μην λέμε ότι θέλουμε. Στη σέλα και τις ζελατίνες το μάρκετινγκ με τις ντιζαινιές υπερίσχησε δυστηχώς των μηχανικών. Απλά.
|
Ασχετο εντελως,αφου η εξελιξη στις μοτοσυκλετες δεν εχει να κανει με επιλογη σελας.Και μαλιστα οταν μιλαμε για μια μοτοσυκλετα στην κατηγορια OnOff με σαφη προσανατολισμο και στο Off....
Ολα τα παραπανω τα στηριζω και υποστηριζω για την F800GS.Ισως για την F650GS που δεν θεωρω οτι εχει και χωματινες βλεψεις,μια σελα πιο ανετη να ταιριαζε πιο πολυ στον χαρακτηρα της.Εκει οντως η σελα κουραζει για οσα καλειται να βγαλει εις περας η "μικρη".Αλλά το κοστος για μια αλλη σελα απο παραγωγη ισως ηταν ενα θεμα...