View Single Post
Παλιό 17-07-2012, 15:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Πρόεδρος ακύρωσε τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
συνεχιζεις να μην κρινεις τον παπουλια, αλλα να καταδικαζεις τον ΣΥΡΙΖΑ....

εγω μπορω να εχω αποψη για το ΠΑΣΟΚ και τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ, γιατι κρινω εκ του αποτελεσματος, οπως κανω σχεδον παντα στα πολιτικα θεματα

εσυ φανατιζεσαι και κανεις λαθος, οπως κανεις εδω και 30 χρονια στηριζοντας το ΠΑΣΟΚ και τα μελη του(παπουλιας κλπ), οι οποιοι κατεστρεψαν την ελλαδα.....αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα μας

Υπεκφευγεις σφοδρα αν και σου εξηγησα τον συσχετισμο..........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
.................................αν θελεις να κρινεις εμενα, πρεπει να με κρινεις για την δουλεια μου και οχι για τα αποτελεσματα της πολιτικης του ΠΑΣΟΚ και του ΤΣΙΠΡΑ...

εσενα αγαπητε Κωστα σε κρινω σαν ανθρωπο κι οχι για την δουλεια σου στην οποια μπορεις να εισαι καλος, κακος, μετριος.............και ως αποτελεσμα αυτου σε κρινω για εναν ανθρωπο που μπορω να συζηταω με εμπιστοσυνη μαζι του για τα οικογενειακα μου, τα μοτοσυκλετιστικα μου, τα εξωσυζηγικα μου, τα πολιτικα θεματα κ.λ.π.
Συζηταω μαζι σου και δεν προσπαθω να σε πεισω να αλλαξοπιστησεις για οτιδηποτε πρεσβευεις στο πολιτικο και ολα τα θεματα που σε απασχολουν. Αν αυτο χρειαστει να κανεις θα το αποφασισεις μονος σου μεσα απο τις συζητησεις.
Εγω το εκανα, αλλαξοπιστησα, 30 χρονια ημουν ηλιθιος που ψηφιζα ΠΑΣΟΚ το ομολογω διοτι τωρα βλεπω σε τι ονειρο απατηλο με ειχαν βαλει και ζουσα..........
Αν το εκανα στα 15 χρονια και μαζι με εμενα αλλο ενα 20% απο τα 48αρια που επαιρνε το ΠΑΣΟΚ σημερα θα συζητουσαμε απο αλλη βαση.

Με αυτο καταλαβαινεις οτι, δεν πρεπει να περιμενεις τι θα κανει αυτος που προτιμας για πρωθυπουργο, αλλα να εξεταζεις ποσο ψεμματα ειναι αυτα που σου λεει ΠΡΙΝ να γινει Πρωθυπουργος...........εγω την πατησα......ελπιζω καποιοι αλλοι οχι.......ποτε δεν ειναι αργα οπως λες κι εσυ.

Last edited by GeorgeP; 17-07-2012 at 15:43.
Reply With Quote