View Single Post
Παλιό 20-07-2012, 17:41
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άνοιξε με εισαγγελική παρέμβαση η Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσυ τους ψηφιζες......αυτοί έφτιαξαν τον συνδικαλισμό
Αντι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, σαν συνυπεθυνος, κάθεσαι και τα χάνεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Κανε ένα χαρακιρι τουλάχιστον....σαν φιλογιαπωνεζος
χα, χα....καλο αυτο.........
Εγω το κτυπησα το κεφαλι μου στον τοιχο και ξυπνησα....επιτελους!!!

Εσυ, με την πολιτικη του ΠΑΣΟΚ 1982-1995 που ακολουθει ο ΣΥΡΙΖΑ και με τα μελη απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ που τον καθοδηγουνε, ποτε θα το κτυπησεις?
μετα την πτωση στο γκρεμο θα ειναι αργα ξερεις..........

Και καλα, δεν σου αρεσει ο συνδικαλισμος? μα τον συνδικαλισμο οπως ακριβως τον εφτιαξε το ΠΑΣΟΚ προαγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βλεπεις? Αν ηταν διαφορετικα θα σεβοντουσαν την αποφαση του δικαστηριου που εκρινε παρανομη την απεργια και δεν θα την ναψηφουσαν εμποδιζοντας τους εργαζομενους να δουλεψουν!!!! δλδ τι εχουμε εδω, καταστρατηγηση και πληρη απαξιωση των νομων και των αποφασεων του/των δικαστηριων πονταρωντας στην μιλητη κι οχι θεσμοθετημενη ασυλια που εχουν οι συνδικαλιστες δειχνοντας τις συνδικαλιστηκες τους ταυτοτητες?

Το δικαιωμα στην απεργια ειναι ιερο....το δικαιωμα στην εργασια δεν ειναι?

Για πες μου/μας τι ειπανε οι αριστεροι συνδικαλιστες στους εργαζομενους της κοκα κολα που εμειναν απο δουλεια!!!!!
Μαλλον ποεριμενουν να καταληθει το κρατος και να ερθουν αυτοι στην Κυβερνηση για να κανουν τους παντες και τα παντα Δ.Υ........μμμμμμ, με συμφερει αυτο ........βρε λες?
Reply With Quote