View Single Post
Παλιό 24-07-2012, 14:09
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Μπουγιουρντι 80ε...

μιλωντας παντα για το συγκεκριμενο θα πω οτι...

η αγορα ειναι αρκετα μεγαλη (οχι σαν της Αγγλιας αλλα και παλι αρκετα μεγαλη), και σιγουρα κανοντας καποιος καλες τιμες πολλοι απο τον "χωρο" θα ακολουθησουν μιας και το να βρεις καλες (τιμιες) τιμες σε αυτο τον κλαδο ειναι σαν να ψαχνεις βελονα στα αχυρα...

να μιλησω επισης για πολυ γνωστο βελτιωτη...στο "χωρο" (τρομαρα μας)...που συγκεκριμενο ηλεκτονικο μπαρομετρο για το τερατακι μου το πουλαγε 250€ γιατι οπως ελεγε εχει stepper motor 360βηματων...

και εγω το εφερα απο τον retailer εξωτερικου (Ταιβαν οπου και κατασκευαζεται) με 50€ με τα μεταφορικα...!!!

οι διαφορες ειναι τεραστιες...δεν δικαιολογουνται με κανεναν τροπο...

εγω οπως ειπα και ενα 10ρικο και ενα 20ρικο πανω απο τον εξω ακομα και με τα μεταφορικα να το καταλαβω...μικροτερη αγορα κτλ κτλ αλλα αυτες οι διαφορες ειναι ΧΑΟΤΙΚΕΣ δεν ειμαι εμπορος αλλα σαν καταναλωτης που το ψαχνω αρκετα ΔΕΝ μπορω να τις δικαιολογησω...περα οτι πανε να με πιασουν κοτσο...

και ειμαι και απο αυτους που θελω να στηριξω τον Ελληνα εμπορο...αλλα δεν μπορω να το κανω οταν παει να με δαγκωσει και οταν παει με χαζες δικαιολογιες να με παραπλανησει για την τιμη του προιοντος...

λες και ειναι δυσκολο πλεον να ανοιξεις εναν Βrowser και να κανεις μια γρηγορη αναζητηση τιμων...!!!

Μακαρι να αλλαξουν νοοτροπια αρκετοι εμποροι και να πανε να βγαλουν κερδος απο την ποσοτητα που θα πουλησουν και οχι απο μια πωληση...

Αντιστοιχα παραδειγματα παρα πολλα στην εστιαση, στους καφεδες παντου...οποιος εχει καλες τιμες και καλη ποιοτητα ειναι γεματος καθημερινα...ο κοσμος το ψαχνει πολυ πλεον...ΕΥΤΥΧΩΣ...γιατι καποτε μας λεγανε και τσιφουτηδες...!!!
Reply With Quote