View Single Post
Παλιό 25-07-2012, 13:26
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν εχει ζεστη.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι το εχω δοκιμασει (κ αυτο).
Να σου διευκρινίσω κάτι. Το ότι σου δουλεύει, δε σημαίνει κ ότι σου δουλεύει κ σωστα.
Εσυ μπορει να πιστεύεις ότι η μηχανη σου δε βαράει πειρακια κ ότι δουλεύει καλα αλλα η αλήθεια είναι ότι η μηχανη σου δουλεύει στο "περίπου" κ όχι στο "ακριβώς" όπως κ θα έπρεπε να δουλεύει.
Το ότι δεν βαράει πειρακια ωφειλεται στο γεγονός ότι πλεον δουλεύει μέσα σε ένα εύρος (αυτο το "περίπου" που λέγαμε) το οποίο καλύπτει την ανάγκη για καύσιμο κ σαν "παρενέργεια" έχει το να μη βαράει πειρακια.
Το memjet είναι σκουπίδι σε ακριβο περιτύλιγμα.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος τότε εγω πάω πάσο αλλα είναι σα να μου λες ότι η συντήρηση του ψυγειου σου κάνει το νερό στο μπουκάλι πάγο. Αυτο σημαίνει ότι το ψυγειο δουλεύει σωστα;;;
Όσο βγάζει παγωμένο νερό σημαίνει πως δουλεύει;;;
Το ότι ο θερμοστατης προφανώς κάνει του κεφαλιού του θα το αγνοήσουμε όσο το νερο βγαινει παγωμένο;;;
Κάποια στιγμη,τι περιμένεις, δε θα χαλάσει;;;
Το "πως" δουλεύει δε μας αφορά;;

Το memjet δουλεύει χωρίς να λαμβάνει υπ´οψιν ούτε γωνία πεταλούδας ούτε φορτίο κινητήρα ούτε στροφές ούτε τίποτα.
Κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες δουλεύει ακροβωσ το ίδιο.
Το θεωρείς καλο αυτο;;;
Εγω πάλι όχι.
γνώμη σου ότι δεν δουλεύει σωστά έτσι....... την μηχανή ούτε την έχεις δει ποτέ ούτε την έχεις καβαλησει ποτέ ούτε καν την έχεις ακούσει...........για αυτό μπορείς νΑ λες ότι θες ...... τώρα αν με βοηθάει η όχι το σκουπίδι δεν θα βγάλουμε ακρη και θα κουραζουμε τον κόσμο......και μην μπερδεύεις το κόσμο με γωνίες πεταλούδας και φορτία.........αυτά θέλουν μεγάλα σεντόνια για να τα καταλάβουν........(με)...

Last edited by commander; 25-07-2012 at 13:27.
Reply With Quote