25-07-2012, 13:46
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
|
|
Απάντηση: Dunlop roadsmart 2
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από RedSpider
Πάντως κι εγώ έχω την κορυφαία εντύπωση από τα Roadsmart 2. Βέβαια εγώ τώρα έχω μπροστά πίσω 17" στο GS, αλλά θεωρώ ότι είναι κορυφαίο λάστιχο και πραγματική βελτίωση του προηγούμενου μοντέλου το οποίο επίσης είχα σε διαστάσεις 19"-17" για περίπου 25.000 χλμ και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
Γιάννη, όσον αφορά στο κούνημα που ανέφερες στα 160, επειδή το είχα κι εγώ, πήγα σήμερα από το ΟΚ WHEELS και μου το ξανά κάναν ζυγοστάθμιση και πλέον είμαι κομπλέ! Είχε ένα θέμα το μηχάνημα τους, κι επειδή είχαμε την κουβέντα σου, το ίδιο ακριβώς έχει γίνει και σε σένα. Με μια νέα ζυγοστάθμιση τώρα που έφτιαξαν το μηχάνημα θα είσαι μια χαρά... Εγώ είμαι τουλάχιστον!
Καλά χιλιόμετρα σε όλους παιδιά και καλό καλοκαίρι!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
Θωμά σορυ ρε φίλε έχασα επεισόδια...τώρα είδα τα μηνύματα σας......
Έχεις απόλυτο δίκιο για το τρέμουλο...είχαν πρόβλημα με την ζυγοστάθμιση,τελικά την έκανα ξανά και το τρέμουλο εξαφανίστηκε.........
ΑΛΛΑ
κάποιες λεπτομέρειες που ίσως κάνουν την διαφορά.......
Νομίζω πως ΔΕΝ συμβαδίζουν τα 2 λάστιχα μεταξύ τους......
τι ενοω?????
Το μπροστινό δεν συμβαδίζει με το πισινό...γιατί το λέω????το πίσω συμπεριφέρεται σαν τρένο ΔΕΝ καταλαβαίνει τίποτα,δεν θα σε προδώσει σε καμιά στροφή με αποτέλεσμα να το πιέζεις κιαλο-κιαλο ΟΣΠΟΥ σε προδίδει το μπροστινό με αποτέλεσμα ενώ το πίσω να έχει να σου προσφέρει κιαλο το μπροστινό να διπλώνει,κάτι σαν να το μασάει....Το έπαθα 2 φορές να μου μασήσει το μπροστά ,βέβαια σε πολύ κλειστή στροφή και με πολύ λίγα χιλιόμετρα.......
Και ένα άλλο είναι στην σκόνη ηηηη σε πολύ ψιλή άμμο που συνήθως βρίσκουμε πάνω στη στροφή θέλει ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί συμπεριφέρεται σαν να πατάς σε πάγο....έχω πατήσει και με άλλα λάστιχα σε τέτοια σκόνη και τονίζω πως με το Dunlop θέλει ΠΟΛΥ προσοχή  
Ακόμα είμαστε σε εξερεύνηση και το έχουμε στο μικροσκόπιο....Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω ΤΕΛΙΚΑ συμπεράσματα.....
Θα το ξανασχολιασω 
καλά χιλιόμετρα καλοκαιρινά  
|