View Single Post
Παλιό 25-07-2012, 19:23
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
στραβωνω γιατί εγώ έγραψα για κάτι που παρατήρησα και σει έχεις βγει και λες τα δικά σου......και αυτό που λέω το βλέπω....... εσύ ποιο πάνω λες δεν ξέρω πως το πως δουλεύει αλλά ξέρεις ότι δεν κάνει τπτ ότι είναι ένα σκουπίδι ότι μπορώ σου φτιάξω στο γκαράζ τόσα......και μια που το φτάσαμε εδω που το φτάσαμε θέλεις να αποδείξεις κάτι??????γιατί για να επιμένεις τόσο κάτι θες να μας πεις.

Δεν αμφισβήτησα ότι η μηχανη σου δουλεύει. Σαφώς κ δουλεύει.
Απλα δε δουλεύει σωστά. Αυτο που παρατηρησες εσυ είναι μια καλη παρενέργεια. Που είναι το δύσκολο να το καταλάβεις;;;
Κ δε λέω τα δικα μου. Λέω πως είναι τα πράγματα.
Κ δεν έχω να αποδείξω, τουλάχιστον σε εσένα αφου το πας επι πρωσωπικου, τίποτα κ σε κανέναν.
Κ ναι, μπορω να το φτιάξω με 5 Ευρω κ να κάνει την ίδια δουλεια με το δικο σου.
Καταρχήν έχεις ανοίξει το κουτι να δεις τι έχει μέσα;;; Τίποτα δεν έχει. Είναι άδειο. Μια παπαριτσα έχει τιγκαρισμενη στη ρυτινη κ στο πριονιδι ώστε να μη βλέπεις τι αγορασες.
Άμα δε βαριέσαι, πάρε ένα πολύμετρο κ μέτρησε το.
Έτσι θα ανακαλύψεις κ ποσα Ohm αντίσταση έχει απο την πρώτη εώς την τελευταία θέση του memjet.
Στη συνέχεια μέτρα την αντίσταση του ΙΑΤ σου (intake air temperature).
Θα δεις πως ο ΙΑΤ σου πέφτει κάπου στη μέση στο memjet.
Ουσιαστικά μέσω αντίστασης ξεγελάς τον αισθητήρα να διαβάζει μικρότερη η μεγαλύτερη θερμοκρασία αερα (άρα κ μικρότερη η μεγαλύτερη μάζα).
Αν εσύ θεωρείς ότι η μηχανη σου δουλεύει σωστα λαμβάνοντας ψεύτικα δεδομένα, πάω πάσο.
Κ πρόσεξε δε μιλάμε για παρεμβολή σήματος (pc3, rapid bike, wunderlich controller κλπ) μιλάμε για εισαγωγή ψευδών δεδομένων. Έχει τεράστια διαφορα.
Reply With Quote