View Single Post
  #7  
Παλιό 26-07-2012, 11:50
bulba Ο/Η bulba βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι ΑΘΗΝΑ
Μoto: bmw f650 gc
Μηνύματα: 25
Smile Απάντηση: Φόρτιση μπαταρίας σε F650GS 2008

Καλημέρα. Εγώ το χειμώνα φόρτισα τη δικιά μου μπαταρία στο gs 650f twin του 2008. Φορτιστή είχα αγοράσει από το practiker. Tην έβγαλα και την άφησα να φορτίσει στην αργή φόρτιση για μια νύκτα. Σύμφωνα με το manual της μαμάς πρέπει να ακολουθήσεις μια προκαθορισμένη διαδικασία τόσο στο βγάλσιμο όσο και μετά στην τοποθέτηση. Η διαδικασία έχει να κάνει με ποιο πόλο θα βγάλεις πρώτα και στη συνέχεια, στη τοποθέτηση, με ποιο πόλο θα συνδέσεις πρώτο. Δεν θυμάμαι να σου που εάν βγάζεις πρώτο το θετικό ή το αρνητικό αλλά καλό είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του manual.
Λοιπόν κοντολογίς η μπαταρία φορτίστηκε πλήρως. Κατά τη τοποθέτηση το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι όντως η ένδειξη του service. Tις ρυθμίσεις που αφορούν ημερομηνία και ώρα θα τις φτιάξεις μόνος σου. Κάθε φορά όμως που θα την βάζεις μπροστά θα σου εμφανίζει την ένδειξη του service. Αυτό διορθώνεται με επίσκεψη στη αντιπροσωπεία και ρύθμιση από αυτούς. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.
Τώρα εάν διαθέτεις προσωπικό parkin κλειστού τύπου μη διστάσεις να τη φορτίσεις χωρίς να τη βγάλεις από τη μηχανή. Ο μόνος φόβος είναι μη σου κλέψουν το φορτιστή.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Reply With Quote