View Single Post
Παλιό 23-09-2009, 15:52
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: Φιλοσοφίες & Σκόρπιες σκέψεις.....

Πολυκαταστήματα ανδρών και γυναικών

Άνοιξε στην Νέα Υόρκη ένα μαγαζί που πουλάει άντρες και πάει μία γυναίκα να βρει σύζυγο.
Στην είσοδο του μαγαζιού υπάρχει μια επιγραφή με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι πελάτες.

Ο πρώτος κανόνας λέει ότι μπορείς να μπεις στο μαγαζί μόνο μια φορά.
Υπάρχουν 6 όροφοι και σε κάθε όροφο μπορείς να επιλέξεις σύζυγο ή να ανέβεις στον επόμενο.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατέβεις όροφο παρά μόνο για να βγεις από το κτίριο.
Μπαίνει λοιπόν η κυρία και ανεβαίνει στον πρώτο όροφο.

Η επιγραφή λέει:
· Άνδρες με δουλειά.

Η κυρία συνεχίζει στον δεύτερο όροφο:
· Άνδρες με δουλειά που αγαπάνε τα παιδιά.
Στον τρίτο όροφο η επιγραφή λέει:
· Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά και είναι όμορφοι.

Καλοί σκέφτεται η κυρία αλλά ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο:
· Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι και βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού.

Ας ανέβω έναν ακόμη όροφο λέει η κυρία και στον πέμπτο διαβάζει:
· Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και είναι πολύ ρομαντικοί.

Η κυρία το έχει πάρει απόφαση θα πάρει άντρα από τον πέμπτο όροφο αλλά δεν αντέχει να μην ανέβει στον έκτο.

Εκεί η επιγραφή λέει:

· Είστε η επισκέπτης 31.456.012 σε αυτόν τον όροφο.
· Δεν υπάρχουν άντρες εδώ.
· Ο όροφος αυτός υπάρχει μόνο ως απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.

& οι ΑΝΤΡΕΣ.

Στο απέναντι 6όροφο κτίριο άνοιξε ένα μαγαζί που πουλάει γυναίκες.

Στον πρώτο όροφο η επιγραφή γράφει :

· Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ.

Στον δεύτερο όροφο η επιγραφή γράφει :
· Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ και έχουν λεφτά.

Στον τρίτο όροφο η επιγραφή γράφει :

· Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ έχουν λεφτά και μεγάλα στήθη.

Κανένας δεν έχει ανέβει στους παραπάνω ορόφους.

το gs δεν είναι dirtybike, δεν είναι ss, δεν είναι street, είναι ένα γενικής χρήσεως τούρινγκ εργαλείο που τα βγάζει ικανοποιητικά σε πολλά επίπεδα, στέκεται παντού αξιοπρεπώς με τον αντίστοιχο οδηγό από πίσω του

όταν παρουσιαστηκε η στιγμή για να μεταπηδήσω από το παπί στη μηχανή μπρός στο χάος των μηχανών, των κυβικών, των εταιριών, των μοντέλων, των εκδόσεων, των χρωμάτων κ.ο.κ
τα βρήκα σκούρα
έπρεπε να πάρω κάτι που να μου ταιριάζει και να την καβαλάω παρά να είμαι σαν τις κυρίες που νομίζουν οτι επειδή φοράνε το ρούχο, είναι κι όλας η φίρμα του

ξεκίνησα από το αν ήταν μονο ή δικύλινδρο και κατέληξα στο δεύτερο λόγω κραδασμών

μετά αναγκαστικά το ύψος της σέλας, καθότι 1.74, δεν με έπαιρνε να πάρω κανα τέρας που να μην το φτάνω, αν και για να λέμε την αλήθεια τούτη την αρχή μου λίγο την παραβίασα

στη συνέχεια ο χαρακτήρας της μηχανής, ο προσανατολισμός της, δεν είμαι της ταχύτητας φίλος, αλλά θα θελα να μπορούσα να επιταχύνω όπου χρειαστεί και να μην μείνω με το γκάζι στο χέρι σαν το κογιότ περιμένοντας να προσπεράσω. ο On-off χαρακτήρας μου κανε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφού η ελλάδα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο που μόνο με μεγάλων διαδρομών αναρτήσεις μπορείς να την διαβείς εύκολα(μιλάω για πόλεις, έτσι

μετά πήγα στα κυβικά, ότι πάνω από 250 έχει τα ίδια τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια, δίχως τεκμήριο, άρα ελεύθερα προς τα πάνω. δύναμη για ανηφοριές, ταξίδια και φορτωμα γαιδάρου και ικανοποιητική συνάμα επιτάχυνση από 850 και πάνω

με βάση τα προηγούμενα κατέληξα σε κάμποσες μηχανές μετρημένες στα δάχτυλα χεριών και ποδιών μαζί

ο καθοριστικότερος παράγοντας πέραν του χρηματικού ήταν να αρέσει στο ταίρι και το ταίρι ήθελε έλικα, μιας και έτσι τα χρήματα θα τραβιούνταν από τον κοινό λογαριασμό μας ευκολότερα και με χαμόγελο

4 μοντέλα: 850-1100-1150-1200

ήθελα 850, προς αντίθετη γνώμη όσων μου πρότειναν το 1100, γιατί τα κυβικά του μου ήταν υπεραρκετά, αν και το έβρισκα ελαφρώς υπερτιμημένο

το 1150 και το 1200 αφαιρέθηκαν από την δυνατότητα επιλογής μου, λόγω οικονομικού

βρέθηκε ένα 1100 ευκαιρία, το πήρα και το λυώνω καθημερινά, σε εθνικές, βουνά και μονοπάτια, ψάχνοντας να βρώ ακόμα τα όριά μου, γιατί η μηχανή έχει πολλά παραπάνω απ όσα εγώ έχω

δυστυχώς ένα all around μηχανάκι δεν μπορεί να κάνει τα πάντα άψογα και η πλεονεξία τρώει τις κυρίες του ανεκδότου

η λαθος αρχική επιλογή, που καταλήγει σε αγορά, κοστίζει σε χρήματα και οδηγεί σε υπερβάσεις

Last edited by kostas-patra; 23-09-2009 at 15:59. Λόγος: ετσι
Reply With Quote