View Single Post
Παλιό 27-07-2012, 10:18
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Aναξιοσημείωτο. Τhe legendary Voskoparty 2012

Κάποτε κάτσαμε να κουβεντιάσουμε γύρω από ένα ποτάμι στην άκρια της ΒΔ χώρας. Ειχαμε εκλεκτή συνοδεία γνωστών και αγνώστων, κολυμπήσαμε σε καθάρια νερά, απολαύσαμε τζακούζι εκ της φύσεως προερχόμενα...
Μαγειρέψαμε το βραδυνό μας και ως εκκολαπτόμενοι Τσελεμεντέδες δώσαμε νότες αψάδες στο πρωινό μας αναμειγνύοντάς το με τοπικό τσίπουρο.
Τόσα πολλά μέσα σε μόνο 19 ώρες συνύπαρξης με διάλλειμα ολίγων ωρών για τον λιγοστό ύπνο και νερό μας, δια τρίτους και το σκληρό τους βεβαίως βεβαίως.
Ο συνοδοιπόρος και έταιρος συνταξιδευτής μου το καλοκαίρι τούτο, συνεχίζει και σε μνημονεύει μέχρι παρεξηγήσεως από την αρραβωνιάρα του, ευτυχώς που ενημέρωσα ότι διατηρείς σύζυγο και τέκνα ώστε να αποφύγει εντάσεις προ υπογραφής ενώπιον θεού και ανθρώπων....θέλω να ευχαριστήσω έταιρο παρευρισκόμενο συνφορουμίτη που μοιραστηκε τις φωτό που έβγαλε ώστε να τις μεταφέρω με τη σειρά μου στην αγωνιούσα συμβία και να αποφύγει ο δύστυχος συνταξιδευτής μου συνεχόμενη κρεββατομουρμούρα για τουλάχιστον μέχρι το επόμενο service (δικό του? της 1150 του ? ποιός ξέρει?)
Είμαι εύκολος στο να εξαπολύσω μύδρους, είμαι δύσκολος να αποτυπώσω την ικανοποίηση να ακούω τις ιστορίες σου ανά τον κόσμο. Σέβομαι την απόφασή σου χωρίς να το ψάχνω παραπάνω, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου. Εχεις περάσει τη νύχτα σου σε άθλιο ξενοδοχείο στο Κάιρο μόνο και μόνο για να ξυπνάς στα 50 μέτρα από τη πυραμίδα της Γκίζας και να αγναντεύεις την Ανατολή σε κάδρο από μισοδιαλυμένο παράθυρο με το κλασσικό φραπεδάκι του ταξιδευτή στο χέρι. Εχεις χωθεί στα στενάκια στο Ισπαχάν ψάχνοντας να πιείς τσάι με τους ντόπιους για να ρουφήξεις το άρωμα της χώρας ακριβώς από στη πηγή του κάτω από τα πολύχρωμα ζωγραφιστά αραβουργήματα.
Μετά από αυτά και πλείστα όσα άλλα δεν έχω παρά να σκεφτώ πως οι εμπειρίες σου σε έχουν μεταφέρει ήδη ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους ανησυχούντες για λάδια ξύδια και φορολογικές και άλλες δηλώσεις/υποχρεώσεις. Θεωρώ οτι η εμπειρίες σου στη ζωή και τους δρόμους, σου δίνουν το πλεονέκτημα της καθαρότερης και περισσότερο αντικειμενικής γνώμης από τους λοιπούς αιχμάλωτους της καθημερινότητας.
Για εμένα προέκυψες να είσαι ο Intiana Jones που ήθελα πάντα να γνωρίσω αλλά που ποτέ δεν μου έκανε το χατήρι να ξεπηδήσει από τη βιντεοταινία και να κάτσει δίπλα μου, να μυρίσω τη σκόνη του.
Μπορεί εσένα η σκόνη σου να είχε επίσης τη μυρωδιά της ψητής προβατίνας διανθισμένη με τα καπνιστά αρώματα τοπικής (?) χλωρίδας αλλά Αμερικλανάκι δεν θα υπάρξω ποτέ και επιλέγω μετ επιτάσεως την Ελληνική εκδοχή της ταινίας...
Καλό σου καλοκαίρι λοιπόν,
είθε να κάνεις πάντα σχέδια με τον ίδιο ενθουσιασμό ....
Reply With Quote