View Single Post
Παλιό 27-07-2012, 16:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο θα απαντησω μονο για εμενα...

κανω ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες...
γραφω δλδ αυτα που βλεπω με τα ματια μου και ακουω με τα αυτια μου...και οχι αυτα που ακουω ή διαβαζω σε καποιο μπλογκ...
μιλαω με ανθρωπους καθημερινα με μεγαλες αποκλησεις μισθολογικες κτλ κτλ και εχω μια πολυ καλη γνωση της κοινωνιας που ζω...αν περιοριζομουν στο να διαβαζω μπλογκ και εφημεριδες και να ακουω ειδησεις...τοτε πολυ απλα θα γνωριζα οτι ειμαι ηδη σωμενος και δεν θα ειχα λογο να κοπτομαι...

για αυτο αλλωστε παροτρυνω και εσενα να κανεις το ιδιο...

απο εκει και περα...αν εσυ θεωρεις αναξιοπιστα αυτα που γραφω και προσπαθεις αυτο να το στηριξεις με στατιστικες μελετες κτλ κτλ...τοτε θα σου θυμισω οτι τα νουμερα υπαρχουν για να εξυπηρετουν σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις...!!!

Σου εχω ξαναπει οτι χανεις τα δικια σου...με το να τσουβαλιαζεις ολους τους ανθρωπους...
Εγω εχω μια αλλη αποψη για τους ανθρωπους...
οκ, τοτε πως δικαιολογεις τον τοσο κοσμο που βλεπεις στα ξενυκταδικα, εστιατορια, καφετεριες, παραλιες επι πληρωμη, σουβλατζιδικα, παγωτατζιδικα και παντος ειδους φαγοδιασκεδαστηρια εν μεσω πεινας, αυτοκτονιων λογω της πεινας και κατατρεγμου?

Φανταζομαι τους βλεπεις και τους ακους να χαχανιζουν........

Οσοι μας διαβαζουν και ΔΕΝ γραφουν ισως εχουν αλλη αποψη για το ποιος χανει το δικιο του......
Εξάλλου αγαπητε Ευγενιε αν ηταν ετσι οπως τα λετε ο ΣΥΡΙΖΑ σημερα θα ηταν κυβερνηση...οπως το ΠΑΣΟΚ το 1981...αλαλ δεν....
Reply With Quote