View Single Post
Παλιό 29-07-2012, 05:46
giannos Ο/Η giannos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2012
Περιοχή: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Προεπιλογή Απάντηση: Βοηθεια ρε παιδια!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα.

Υπήρξα πολύ ευχαριστημένος κάτοχος F650GS Dakar για καμιά πενταετία και είμαι πολύ ευχαριστημένος κάτοχος R1200 GS για καμιά πενταετία.
Έχω πει πολλές φορές ότι Dakar άνετα θα ξαναείχα. Έχω πει επίσης ότι πάνω από 650 κυβικά είναι υπερβολή στην Ελλάδα.

Ε δεν υπάρχει σύγκριση όμως. Η F650GS είναι μια καλή μηχανή της κατηγορίας της.
Η R1200 GS είναι μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στον πλανήτη Γη. Απλά.
Για μένα είναι στην κορυφή (γιατί το GS θεωρώ ότι είναι στην κορυφή της κατηγορίας που με τη σειρά της θεωρώ κορυφαία, τα on-off), αλλά όσο και να τον... χαλαρώσω τον υποκειμενισμό μου (που φυσικά έχω), στο top 5 ΧΑΛΑΡΑ. Μηχανή που παρουσιάστηκε πριν 8 χρόνια και ακόμα κρατιέται με ελάχιστες αλλαγές.
Άσχετα με τι θέλουν να λένε οι άλλοι, με τα παράπονα που πάντα θα ακούς (τι άλλο θα άκουγες, πάντα όποιος έχει κάτι στραβό φωνάζει περισσότερο από όλους όσους δεν έχουν), άσχετα με οτιδήποτε.

Επίσης η R1200GS (και γενικά οι boxer GS) είναι από τα λίγα οχήματα που ΔΕΝ θα καταλάβεις τι συμβαίνει μαζί τους με μια βόλτα. Όταν δεις και τι σημαίνει μια 1200GS με μια βόλτα στο τετράγωνο, όταν δεις τι σημαίνει μια 1200GS μετά από 600 χλμ. ταξίδι, όταν δεις τι σημαίνει μια 1200GS "επειδή είδες έναν κατσικόδρομο και είπες να δεις που πάει" (γιατί καλά τα "κατσίκια" αλλά κάπως πρέπει να τα πας εκεί που θα "παίξουν"), όταν δεις τι σημαίνει μια 1200GS όταν θες να κουβαλήσεις το μισό σου σπίτι, όταν δεις τι σημαίνει μια 1200GS μαζί με την παρέα φίλους με τα γυμνά στις στροφές... θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις.

Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Να σου πω και κάτι τελευταίο: Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ωραια αυτα που λες...κατι παραπανω θα ξερεις εσυ εδω κ πεντε χρονια!!
Reply With Quote