View Single Post
Παλιό 30-07-2012, 19:20
val3983 Ο/Η val3983 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2012
Περιοχή: xania
Μoto: triumph tiger 1050
Προεπιλογή Ένας άσχετος..

Χαιρετώ την παρέα
Καθώς νέο μέλος του forum σας δεν ήξερα ακριβώς που να απευθύνω αυτό το θέμα, οπότε αποφάσισα να απευθυνθώ στα τεχνικά θέματα που αράζουν τα μαστόρια, καθώς δεν έχω την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχετε αποκτήσει με την συμβίωση αυτών των μηχανών.
Για να ξεκινήσω, να σας πω πως αυτή τη στιγμή έχω μπεί στην διαδικασία πώλησης του τίγρη μου με σκοπό την αγορά ενός 1200gs. (παρεπιπτόντως αν ακούσει κανείς για κάποιον που ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, είμαι όλος αυτιά..) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Θα ήθελα συμβουλές λοιπόν όσον αφορά την αναζήτηση για το νέο μου μοτό. Ξεκαθαρίζω πως ενδιαφέρομαι για το απλό gs.. όχι το adv.
Καταρχίν δεν χρειάζεται να σας πώ εγώ τι ράδιο αρβύλα ακούγεται για τα μοντέλα 08-09.. αυτά ισχύουν ή είναι όντως αρβύλα;-Επίσης να ξεκαθαρίσω πως τα οικονομικά δεν επιτρέπουν για μοντέλα '10-'11-'12..άρα η αντιπαράθεση είναι 08-09 ή πιο πριν;
Δεύτερον εάν υπάρχουν στοιχεία που να μπορώ να ξεχωρίσω ένα καλό gs από ένα ταλαιπωρημένο που θα μου βγάλει άμεσα προβλήματα;-Έχω ακούσει ιστορίες από θρίλερ με διαφορικά και άξονες..
Και τρίτον το πιο υποκειμενικό θέμα.. των χιλιομέτρων!
Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες με λίγα χιλιόμετρα (κάτω από 20.000) που σε οποιαδήποτε άλλη μοτό θα τις έκανε πιο δελεαστικές. Όλοι όμως όσους έχω ακούσει, μου λένε πως αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα το gs θα σου το βγάλει στις πρώτες δεκάδες χιλιόμετρα..-άρα τι κάνουμε ρε παιδιά;; κοιτάω με πάνω από 40.000 που με συμφέρει και οικονομικά;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Reply With Quote