View Single Post
Παλιό 31-07-2012, 00:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Εφιάλτης για μισθούς και συντάξεις !!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω τα ειχα παρει με τα γεροντια, αλλα δεν θελω να τους κοβουν συνεχεια χρηματα...........νομιζω οτι πρεπει να τους αφησουν ησυχους και να βρουν αλλους τροπους, για να κλεισουν τρυπες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
- Επιβολή πλαφόν από 2.300 ευρώ έως 2.400 ευρώ στο σύνολο κύριας και επικουρικής σύνταξης ή ακόμη και της συρροής συντάξεων. Το συγκεκριμένο μέτρο έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο οικονομικό επιτελείο για το ύψος της εξοικονόμησης. Μάλιστα, ενδέχεται το ύψος του πλαφόν να είναι υψηλότερο των 2.400 ευρώ.

- Μείωση από 5% έως 15% όλων των κύριων συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1.400 ευρώ.

- Κατάργηση της αύξησης των συντάξεων του ΟΓΑ που δόθηκαν το 2009. Υπενθυμίζεται ότι η αύξηση ήταν συνολικά 50 ευρώ, 30ευρώ για το 2009 και 20 ευρώ για το 2010. Αυξημένη σύνταξη θα λαμβάνουν μόνο όσοι δεν έχουν κύρια κατοικία.

- Κατάργηση της 13ης και 14ης επικουρικής σύνταξης.

- Κατάργηση των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.

- Επιβολή πλαφόν και στις επικουρικές συντάξεις, με στόχο να μην ξεπερνούν τα 400 ευρώ.
  • δοξα τον Θεο μπαινει πλαφον στις κυριες και επικουρικες συνταξεις που δεν θα υπερβαινουν πια τα 2400ε.........δηλαδη πριν ειχαν δικιο οσοι ελεγαν και ολοι ξεραμε οτι εφταναν και τις 3000 και τις 4000(ΔΕΚΟ) και τις 5000 (π.χ. Μητσοτακης και αλλοι μη πολιτικοι.
  • Δοξα τον Μεγαλοδυναμο μειωση στις συνταξεις 5-15% απο 1400 εως 2400ε......ειναι λιγα τα 1400-5%=1330ε για εναν συνταηιουχο οταν οικογερνειες ολοκληρες ζουν με 1300?
  • Δοξα την Παρθενο Μαρια που κοβεται η επαισχυντη αυξηση των 50ε που δοθηκε στους αγροτες για ψηφοθηρικους λογους το 2009......στους αγροτες υπενθυμιζω οι οποιοι ΠΟΤΕ δεν πληρωσαν ασφαλιστικες εισφορες. Οι ασφαλιστικες τους εισφορες πληρωνοντουσαν απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους υπαλληλους Δ.Υ και Ι.Υ....΄''υπερ ΟΓΑ'' εγραφαν και γραφουν τα εκαθαριστικα.
  • Δοξα τον Χριστο που η 13 και η 14 επικουρικη συνταξη θα ''καταργηθει'' ενσωματουμενη μεσα στην 12μηνη υπολοιπη επικουρικη (δεν το λεει αλλα ετσι ειναι), θα το δεις τις επομενες εβδομαδες.
  • Ομοιως με το παραπανω και τα επιδοματα αδειας, Χριστουγεννων και Πασχα......αλλα και να καταργηθουν τελειως φεν τρεχει και τιποτα, σε ποια χωρα αλλωστε πληρωνουν τους Δ.Υ. να κανουν διακοπες το καλοκαιρι, διακοπες το Πασχα και διακοπες τα Χριστουγεννα? Ξερω ειναι πολυ ομορφο να εισαι π.χ εκπαιδευτικος να δουελευεις απο Σεπτεμβρη μεχρι Ιουνη να πληρωνεσαι επι 12μηνο και να περνεις και επιδομα αδειας.......δικαιοτατο.
  • Σωστο και το μετρο για πλαφον 400ε στις επικουρικες συνταξεις, εγω πληρωνα απο 30 εως 120ε επικουρικη συνταξη στο ΤΑΝΠΥ για να παρω επικουρικη συνταξη απο αυτο 700-1000ε γιατι? τα πληρωσα τα λεφτα αυτης επικουρικης συνταξης που αθ μου δινεται επι 20-25 χροναι τουλαχιστον μεχρι τον θανατο μου και το 50% αυτης στην συζυγο μου μετα τον θανατο μου????
Ελπιζω να καταλαβαμε που βρισκοντουσαν τα λεφτα για να ξεπληρωνονται τα δανεια και να κινουνται τα μαγαζια ετσι οπως κινουνταν...............
Ακου συνταξη 2200-2400 και γκρινιαζουμε.........

Δοξα τον Θεο γινομαστε Ευρωπη.......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ρε Γιώργο τα γερόντια δεν παίρνουν €5,000. Δεν το έχεις ακούσει?

Όσο για τις τρύπες που κλείνουν, αυτές είναι του κ.λου μας.
Reply With Quote