View Single Post
Παλιό 31-07-2012, 16:27
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Εφιάλτης για μισθούς και συντάξεις !!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
  • Δοξα την Παρθενο Μαρια που κοβεται η επαισχυντη αυξηση των 50ε που δοθηκε στους αγροτες για ψηφοθηρικους λογους το 2009......στους αγροτες υπενθυμιζω οι οποιοι ΠΟΤΕ δεν πληρωσαν ασφαλιστικες εισφορες. Οι ασφαλιστικες τους εισφορες πληρωνοντουσαν απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους υπαλληλους Δ.Υ και Ι.Υ....΄''υπερ ΟΓΑ'' εγραφαν και γραφουν τα εκαθαριστικα.
Να πω κάτι γι αυτό μιας και είχα ασφάληση ΟΓΑ και η μητέρα μου έχει τέτοια σύνταξη.
*Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι αφαλιστικοί φορείς πλήρωναν ένα 0.1%, 0,001, 1% ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ακριβώς, για να ``στηθεί`` ο ΟΓΑ. Είναι σωστό αυτό.
* Πλήρωναν χρήματα οι παλαιότεροι ασφαλισμένοι αλλά βγήκαν σε σύνταξη κάτω από 25ετία (η μάνα μου πλήρωσε 11 χρόνια και πήρε 350ε σύνταξη).
*Οι νέοι αφαλισμένοι του ΟΓΑ, πλήρωναν 3 βαθμίδες, 380 περίπου η κατώτερη πριν 1 χρόνο, ξεκίνησε με 350 περίπου, το 6μηνο. Λίγα χρήματα εάν κρίνουμε από έναν ασφαλισμένο ΤΕΒΕ. Θα έλεγα και πολύ καλή περίθαλψη για τα χρήματα που έδιναν.
Οπότε είναι σωστό Ζοζ ότι βοήθησαν όλοι οι ασφαλιστικοί φορείς, αλλά δεν είναι σωστό ότι δεν πλήρωσαν καθόλου. Ότι άλλο μπορεί να ξέρω σε αυτό το κομάτι, ρωτήστε και εάν ξέρω θα απαντήσω.
Reply With Quote