Θέμα: ΑΞΙΖΕΙ????
View Single Post
Παλιό 24-09-2009, 12:02
stam Ο/Η stam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Ν.ΚΟΣΜΟΣ
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΞΙΖΕΙ????

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην κοιτας τί λέει η άδεια αλλα ποια η ημερομηνια παραγωγής, επιβεβαιωσε οσο μπορεις τα χλμ και δες πίσω δίσκο και τιμολόγια αλλαγης δίσκου σαζμαν, στα χλμ αυτα λογικα θα ζηταει δίσκο και φυσικα πληροφοριες για το πότε άλλαξε μπαταρία
(TIP, Ποτε δεν μενουμε συμπλεκταρισμενοι στο φαναρι με 1150, ο δισκος φθειρεται αρκετα γρηγορα)
6000 κανουν τα κομπλε GS, οχι 8000 που θα σου πάει αν θεωρησουμε οτι δεν εχει άλλα μαζέματα...
Ειχα το 1150 περιπου 5 χρόνια με 35000 χλμ, ειμαι πολύ πολυ συντηρητικος οδηγός αλλα χρειαστηκα 2 φορες το ABS και δεν έπεσα............
Λογικα θα εχει τα integral φρενα που δεν ξέρω τί συμπεριφορά έχουν χωρίς τη μοναδα του ABS, οτι όμως και να ισχύει δίνεις πολλά λεφτα για ...μισή μοτοσυκλέττα.
Δεν χωνευω τα συνεργεια αλλα και σε τετοιες περιπτωσεις η γνωμη ειδικου βοηθαει πολύ.....
Εγώ θα του εκανα προσφορα να το πάρω 4000-4500, σκεψου οτι δεν πρόκειται να πωληθει ποτε η συγκεκριμενη με τετοιο πρόβλημα....
αλλαξε δισκο στις 60000,το ειδα στο book,ειναι μια μηχανη που δν θα μου ζητησει ουτε 1 ευρω με τοσα πραγματα που εχει(εκτος abs).integral εχει αλλα θα παω να ρωτησω τη συμπεριφορα του οπως προειπες.εν τω μεταξυ ειναι το τετραμπουζο το οποιο εχω βρει να πουλανε 9500ευρω σε ασημι!!!!
Reply With Quote