Θέμα: Continental TKC80
View Single Post
Παλιό 01-08-2012, 18:42
ADV Ο/Η ADV βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2012
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1150 ADV
Talking Απάντηση: Continental TKC80

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελείως διαφορετικά λάστιχα....
Πώς τα συγκρίνεις?
Τα TKC είναι 50-50. Μια χαρά για χώμα δηλαδή. Στο βρεγμένο θέλουν προσοχή, οπως οτιδήποτε με τακούνια. Αν είναι καθαρός ο δρόμος είναι ΟΚ, όπως τό λέει ο ckalfas πιο πάνω. Χαλαρά κι όχι υπερβολές
Τα anakee δεν έχουν καμιά σχέση. Συγκρίνονται με αυτά που φοράς. Γιατί να τα αλλάξεις και να βάλεις anakee?
Kι αυτά που έχεις τώρα μια χαρά είναι , εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις πολύ χώμα και με απαιτήσεις
Αν όχι, κράτα τα. Μια χαρά θα πας στο νησάκι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
200
Σας ευχαριστώ παιδιά! Το σκέφτομαι για τα Anakee καθώς θέλω ένα λάστιχο το οποίο να πηγαίνει καλύτερα απο τα conti στο χώμα......Πήγα μια αρκετά μεγάλη διαδρομή 2up στην Κρήτη σε χωματόδρομο ξερό με πέτρες και ήμουν με την ψυχή στο στόμα......ανηφόρες κατηφόρες απότομες κλπ. Ήμουν με πιέσεις δρόμου βέβαια.......Θα δοκιμάσω Πάτμο που θα πάω με μικρότερες πιέσεις και βλέπουμε. Ελπίζω για καλύτερες επιδόσεις. Το μπροστινό ήταν άστα να πάνε.........

Το conti το ευχαριστήθηκα στην εθνική 2up φορτωμένος με βαλίτσες κλπ

Το heidenau δεν το εμπιστεύομαι......μικρή εταιρεία ελαστικών. Προτιμώ μεγάλες εταιρείες.......

Το anakee το έχω για καλύτερο στο χώμα αλλά και για την βροχή απο το Conti........ Θα αλλάξω οποσδήποτε οπότε έλεγα να το κάνω απο τώρα.....Είναι παραγωγής 32 εβδομάδα 2010
Τι λέτε? Να παίξω με τις πιέσεις? 2 κάβαλος θα είμαι
Reply With Quote