Απάντηση: Η κατάντια μας... θα μέναμε σπίτι μας...χαλαρά και χωρίς προ
παρομοια κατασταση με αεροπορικα εισητηρια ΙΒΕΡΙΑ...
λογω οτι πεταω συχνα (λογω δουλειας) για Ισπανια Μαδριτη συγκεκριμενα...μου ειχαν κλεισει αρκετα εισητηρια μπροστα...ενω πηγαινοερχομουνα χωρις κανενα ιδιαιτερο θεμα...ξαφνικα μαθαινω απο σποντα...οτι καποια δρομολογια της συγκεκριμενης εταιριας εχουν μοιραστει με την Aegean.
οποτε αγχωτικο σπασικλακι και εγω...περνω το τμημα με τα εισητηρια να ρωτησω αν ισχυει κατι τετοιο...
και μου λενε...δεν γνωριζουμε τιποτα...παρεπιπτωντος το επομενο ταξιδι ηταν σε λιγοτερο απο 4μερες...
με περνουν μετα απο λιγο και μου λενε ρωτησαμε και μαθαμε οτι το εισητηριο μου ειναι μετατοπισμενο...για 1 μερα μπροστα...χωρις να με ρωτησουν ή εστω να με ειδοποιησουν...απο την εταιρια ΙΒΕΡΙΑ...(αποφασησε βλεπεις η εταιρια να ακυρωσει/μοιρασει τα δρομολογια της Δευτερα και Παρασκευη με το ετσι θελω και χωρις να ειδοποιησει κανεναν)...
δλδ θα πηγαινα Δευτερα πρωι πρωι στο αεροδρομιο...και θα μου λεγανε πετατε την Τριτη και επιστρεφεται το Σαββατο το μεσημερι...
ενα εργοστασιο και ποσοι αλλοι να με περιμενουν εκει...
και αντε να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα...!!!
τι να πεις...!!!
το σκατο που επεσε δεν λεγετε με αποτελεσμα να γινει ακυρωση σε ολα τα εισητηρια...
να μου δωσουν ολα τα χρηματα πισω για καμια 10ρια εισητηρια πηγαινε ελα (λεφτα της εταιριας οχι δικα μου) και να μου κανουν δωρο στην Aegean ενα εισητηριο πηγαινε ελα...!!!
Last edited by asotosios; 02-08-2012 at 15:46.
|