View Single Post
Παλιό 24-09-2009, 19:58
kokomilko Ο/Η kokomilko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Προεπιλογή Απάντηση: Περι... Πουσαρισματος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
είχες varadero και ερωτεύτηκες και πήρες GS;

δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια ψέματα;
αν είναι αλήθεια πρέπει να είσαι μοναδική περίπτωση στον κόσμο

αν θες μπορώ να σου γράψω 3 σελίδες με αποδείξεις γιατί ότι γράφεις δεν γίνεται

ντροπή και πάλι
Λεω στεγνα την αληθεια φιλε μου. Πριν το Varadero ειχα ενα Funduro (εδω που τα λεμε ακομα το εχω). Μ αυτο ειχα φτασει μεχρι Bansko - Βουλγαρια.

Καμια κουραση!!! Οπως και καμια τουμπα. Παρ' ολο που εξυνα συνεχεια!!!
Μετα πηρα το Varadero. Πρωτη βολτα Τριπολη. ΩΧ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ!!! Στο γυρισμο σταματωντας στα διοδια εφαγα και την πρωτη μου τουμπα. Με πηρε το βαρος.

Ομολογω εδω οτι αφου το συνηθισα κι επαψα να πεφτω σταματημενος, ηταν πιο ξεκουραστο απ το GS στην εθνικη.

Η τουλαχιστον ετσι μου φαινετε. Υποθετω οτι επειδη ειναι πιο βαρυ σου δινει μια αισθηση σταθεροτητας. Κι επειδη ειχε και μεγαλυτερο ανεμοθωρακα με φυλαγε πιο καλα απ τον αερα.

Το GS ομως φιλε, μου φαινετε σαν μεγαλο Funduro.
Ειναι πιο ελαφρυ απ την Varkadera (οπως την ελεγα) κρατιεται πιο ευκολα οταν σταματας. (Που θα πει οτι δεν πεφτεις σταματημενος).
Στριβει πιο ευκολα.
Σταματαει πιο ευκολα (δεν ειχα ABS).
Αν πηγαινε και πιο γρηγορα δε νομιζω οτι θα σκεφτομουνα ποτε να την αλλαξω!!!!

Το Varadero ειναι μια πραγματικα πολυ καλη και αξιοπιστη μηχανη. Δεν ειναι ομως για 'μενα.

Με το GS απ' την αλλη, γιναμε αμεσως ζευγαρι!!! Αν κι εχει αυτη τη μικρη ιδιοτροπια, (το κουνημα του Boxer). Συνεχιζει να με εκπλησει με το ποσο συνεργασιμη, σταθερη, ευελικτη και δυνατη ειναι.

Η αληθεια ειναι πως ακομα δεν εχω νοιωσει την αναγκη να την πιεσω.
Ξερω ομως οτι οταν ξαναβγω απ την Ελλαδα, με τους δρομους που εχουν, θα μου λειψουν αυτα τα 40 χιλιομετρα. (Για να μπορω να ταξιδευω ανετα με 200)

Απ οτι καταλαβα ομως το πιο πιθανο τελικα ειναι οταν με το καλο βγει η καινουρια, να την αλλαξω.

Ξερωντας πως τελειωσε για εμενα η αναζητηση, και πως εχω επιτελους.... ...Την μηχανη μου!!!
Reply With Quote