View Single Post
Παλιό 06-08-2012, 11:05
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν ακούω την λέξη off για το νέο μηχανάκι της Χόντα με πιάνουν τα γέλια!

Εμφανισιακά μου είναι εντελώς αδιάφορο, σαν καινούργια μηχανή σίγουρα θα είναι κάτι καλό και φρέσκο…αλλά και χωρίς λόγο πολύ βαρύ, τις ακτίνες που έβαλαν ίσος δεν έχουν καταλάβει ούτε και αυτοί σε τι χρησιμεύουν.
Όταν το οδήγησα πάλι δεν με ενθουσίασε χωρίς να με χάλασε κόλας, έχει καθαρά για την γνώμη μου ποιο στριτάδικο χαρακτήρα, ο αέρας που έφαγα όμως… ακόμα τον θυμάμαι…..
Αν το είχα και το φόρτωνα όπως φορτώνω την μπου μπου ίσος να γέλαγα και εγώ που θα ήταν δικιά μου όταν την έβλεπα…. Καμία σχέση με το βαραντέρο για φόρτωμα. (με τα δικά μου μάτια τουλάχιστον.)
Το ότι είναι ποιο γρήγορη από την gs μου είναι αδιάφορο, σίγουρα θα ήθελα και εγώ να είχα και άλλο γκάζι στο gs αλλά τα γκάζια δεν είναι το κριτήριο για να πάρεις μια τέτοια μηχανή αυτής της κατηγορίας, αλλιώς πάρε gsxr.
Τώρα ο φίλος που θέλει να πάρει τέτοια μηχανή αν το αποφασίσει δεν θα κάνει λάθος επιλογή, απλά θα πρέπει να ξέρει τι θέλει να κάνει με την μηχανή.
Πάντως και το 1200 της triumph είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα στα 1200, και όπως την είδα πιστεύω για φόρτωμα και ταξίδι να είναι καλύτερη από το CROSSTOURER.

Τώρα για τους Χοντάκιδες από την στιγμή που γράφει Χόντα τους αρέσει όπως και να έχει, κάτι παρόμοιο με ορισμένους BMWδακιδες που σκίζουν τα ιμάτια τους ότι το GS τα κάνει όλα τέλεια και άλλη δεν υπάρχει….
...πολυ δυσκολα θα βρεις Χοντακηδες που να τους αρεσει αισθητικα το Tourer...Μαλλον η Χοντα, εσας τους GSακηδες ειχε στο μυαλο της οταν το σχεδιασε μηπως και αρπαξει καποιο κομματακι απο τη πιτα του GS....
Reply With Quote