View Single Post
Παλιό 06-08-2012, 13:48
dimitrisgsx1400 Ο/Η dimitrisgsx1400 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μoto: SUZUKI GSX 1400
Προεπιλογή Απάντηση: On The Road 2012 ..12-14000km πανω κατω..

4 μερα ειδα τα λαδια και ειπα να κανω λιγα χλμ και αν...να μπωκαπου και να το φτιαξω....

...και αφου η διαρροη συναιχιζοταν κανονικα ειπα να βγω πουθενα και να το δουν. Ρωτησα κανα δυο γκαραζ αλλα ολοι με στελνανε 10 χλμ πιο κατω. Ειδα μια πολη και μπηκα..τσεστοχωβα, καπου ειδα μια πινακιδα για μηχανακια μετα απο κανα μισαωρο ψαξιματος.Ειχαν κατι κινεζικα μικρα αλλα με στειλαν 50 μετρα πιο κατω στη BMW, επαθα πλακα με τη βοηθεια τους!!!! Το ειδαν και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη...600 καινουριο απο τη SUZUKI και 6 μερες, και 200 απο το δικο τους ebay ας το πουμε και 2 ή 3 μερες. 1 μερα ηταν προβλημα 2 μεγαλο, 3 καταστροφη μολις τους ειπα για το σχεδιο αναψαν τα τηλ. ετσι κι αλλιως επρεπε να το κανω . Μου βρηκαν ξενοδοχειο μετα απο αρκετες προσπαθειες με 26 ευρα και πρωινο σε ενα πανεμορφο μικρο ξενοδοχειο, με πηγαν εκει κανοντας στο δρομο συναλλαγμα. Ρουφηξα τις μπυριτσες μου ανοιγοντας το χαρτι να δω αν οντως αργησει 3 μερες που να παω...και αποφασισα να την κανω αν ερθουν ετσι τα πραγματα για τη χωρα του Rory Gallagher..

το κεντρο ηταν πανεμορφο με μια εκκλησια μουσειο. Ειχα την εντυπωση οτι ηταν να ερθει ο παπας γιατι ειχαν μια τεραστια εξεδρα με εκατονταδες καρεκλες και χιλιαδες κοσμο

Reply With Quote