View Single Post
Παλιό 10-08-2012, 22:38
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Συνέλαβαν θεατή των Ολυμπιακών γιατί... δεν χαμογελούσε

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο κειμενο δεν αναφερεται πουθενα οτι το συνελαβαν γιατι δεν χαμογελουσε.Την τριχα την καναμε τριχια μου φαινεται

Officers from Surrey police restrained and handcuffed him and took him to Reigate police station, saying his behaviour had "caused concern".

"The man was positioned close to a small group of protesters and based on his manner, his state of dress and his proximity to the course, officers made an arrest to prevent a possible breach of the peace," Surrey police said in a statement.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Αξιωματικοί της αστυνομίας από το Surrey ακινητοποιησαν και τον έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Reigate, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του είχε «προκαλέσει ανησυχία».

"Ο άνθρωπος ήταν κοντά σε μια μικρή ομάδα διαδηλωτών και με βάση τον τρόπο του, η κατάσταση του φορέματος και η εγγύτητα του με την πορεία, αξιωματικούς έκανε μια σύλληψη για να αποφευχθεί πιθανή παραβίαση της ειρήνης," Surrey της αστυνομίας είπε σε μια δήλωση.

Ο ιδιος αναφερει μαλλον με μια δοση ειρωνειας οτι τον συνελαβαν γιατι δεν χαμογελουσε.Μαλλον του λειπουν καποιες χιλιαδες λιρες και θελει να τους μηνυσει για να βγαλει τον χειμωνα!!!

Σωκράτη στο άρθρο γράφει κι αυτό....

Worsfold, whose experience was first reported by Private Eye, claims police questioned him about his demeanour and why he had not been seen to be visibly enjoying the event.

Ο worsfold ισχυρίζεται ότι η αστυνομία τον ρώτησε για τη συμπεριφορά του και γιατί δε φαινόταν να απολαμβάνει εμφανώς το γεγονός....

Είναι όπως το περιστατικό που μου είχε συμβεί πριν χρόνια στο φανάρι Β.Σοφίας-Σούτσου. Τροχονόμος έδινε συνέχεια κίνηση στο ρεύμα προς κέντρο και κάποιος πίσω από μένα κορνάρισε. Εγώ είχα τα χέρια πάνω στο ντεπόζιτο της μηχανής κι απλά κοιτούσα τον αστυνομικό. Οταν με είδε άρχισε να μου φωνάζει να μην τον κοιτάζω και να χαμηλώσω τα μάτια.... αν με εννοείς φίλε!

Ασχημο μέλλον θα έχουμε.....
Reply With Quote