View Single Post
Παλιό 11-08-2012, 09:52
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η νέα πολιορκία του Μεσολογγίου........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου αρεσει η εικόνα της χρυσής αυγής;;;;
Έχουν αντικαταστήσει την αστυνομία......και καταδικάζουν πριν τους δικαστες
Οι ρομα κάνουν ότι κάνουν, επειδη κάποιοι τους αφήνουν......η χρυσή αυγή, είναι καινούργιο φρούτο....
Ας λειτουργούσε το κράτος των πολιτικών ρεμαλιων.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Έξω από το χορό, πολλά τραγούδια...
Εκ Μελιγαλά ορμώμενος, ζω τους γύφτους από πιτσιρικάς.
Περιστατικά:
-Μου πήραν το ποδήλατο ενώ περνούσα από τον καταυλισμό τους προς το νεκροταφείο, στα 14 περίπου. Στην ψύχρα με σταμάτησαν 4-5 πέντε συνομήλικοί μου, και το βούτηξαν. Διερχόμενος ταξιτζής που με γνώριζε , έβαλε τις φωνές, είπε ότι τους ξέρει και πάει στην αστυνομία και το παράτησαν.
-Μετά από κάτι μέρες, μόλις έφυγα για Αθήνα, με παίρνει ο παπούς μου τηλ και μου λέει:"έκλεψαν το ποδήλατο" Ποιοί άραγε;;;
-Ζητάει γυφτάκι, στην ηλικία μου τότε, λεφτά από τη μάνα μου. Δεν του δίνει και την αρχίζει στα μπινελίκια. Βλαστήμιες, πουτ@ν@ κλπ. Το ακούω από καμιά δεκαριά μέτρα και τονε κάνω τούμπανο. Τρέχουν από απέναντι καμιά δεκαριά γύφτοι να τον σώσουν. Γενική σύρραξη.... Δεν κάνω πλάκα!
-Πρόσφατα, στον Άλιμο στο 4ο Δημοτικό που πάει η κόρη μου , έκλεψαν όλα τα αλεξικέραυνα!!!!! Τα ξήλωσαν Παρασκευή νύχτα! Γύφτοι για το χαλκο.

Δεν τελειώνει η λίστα τι να πρωτοθυμηθώ.... Κλεψιές από αυλές, χωράφια....
Τα λέει κι ο Ναπο.
Αυτό το χαρακτηρίζουμε "παραβατική συμπεριφορά", ή "ελαφρά εκτός νόμου";;;; ΟΚ ζήστε με αυτό όσοι θέλετε. Δεν είναι εγκλήματα, συμφωνώ. Αλλά αφού το ζήσετε, μετά να ακούσω την άποψη....
Δε δέχομαι απόψεις ανθρώπων που ζουν στην Εκάλη, για τη ζωή στην επαρχία, στα Λιόσια, ή στο Ζεφύρι... Ακόμα και στο Περιστέρι που ζούμε ανάμεσα σε τύπους που γυρνάνε με καρότισα super market και ξαφρίζουν ό,τι υπάρχει σε κάδους (δημόσια περιουσία, ειδικά το περιεχόμενο της ανακύκλωσης), σε αυλές και πυλωτές! Ούτε ξύλα για τα τζάκια δε βλέπεις πλέον σε πυλωτή!!! Στα μπαλκόνια τα βάζουν οι άνθρωποι!!!

Τώρα το ότι "επιλαμβάνεται" η Χρυσή Αυγή, σαφώς δεν μου αρέσει. Θα έπρεπε να υπάρχει κράτος δικαίου που εκφράζεται και ενεργεί με θεσμούς και τα όργανά τους!
Δεν υπάρχει όμως, όχι λόγω ανικανότητας της ΕΛΑΣ, αλλά από επιλογές πολιτικών που λειτουργούν με βάση τις πελατειακές σχέσεις και σκοπό την εξαθλίωση της χώρας.
Αν ήθελε η πολιτεία να έχει αστυνομία αποτελεσματική (το ίδιο και για στρατό, δικαιοσύνη, παιδεία, υγεία, τα πάντα) θα είχε!!! Είναι έυκολο, η βούληση λείπει!
Γι αυτό υπάρχει η ΧΑ...
Επειδή υπάρχουν απογοητευμένοι πολίτες!!!!!
Σαφώς και θα κάνει ζημιά χειρότερη από αυτή που έκαναν οι κομ#####στές!
Τα άκρα είναι άκρα και βλέπουν παντού εχθρούς! Ακόμα και στον κύκλο τους (βλέπε Στάλιν, δε διαφέρει η νοοτροπία...)
Τι κάνουμε;;;;;;
Δυστυχώς δε βλέπω λύση. Συνήθως, ιστορικά αποδεδειγμένο, σε τέτοιο βαθμό διάλυσης και παρακμής, τη λύση δίνουν οι επαναστάσεις και η βία.

Δυστυχώς....
Ακομη κι αν έχουν την ίδια γνώμη με σένα?

Άλλωστε Λιοσα και λοιπές καλές περιοχές, είναι πολύ κοντά στην Εκάλη.

Last edited by ckk; 11-08-2012 at 09:55.
Reply With Quote