Απάντηση: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
Το κάθε καρυδιάς καρύδι, έρχεται λαθραία σε τούτο το ξέφραγο αμπέλι, χωρίς να ξέρουμε ούτε ποινικό μητρώο, ούτε ιατρικό ιστορικό (αυτά τα δυο βασικά τουλάχιστον), και χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο από την πολιτεία που να εκδίδει συγκεκριμένες οδηγίες για τον επιτρεπόμενο αριθμό που μπορεί να δεχθεί η χώρα, σε ποιές περιοχές, και για ποιές εργασίες. Αλλά, εδώ ισχύει το "μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δώσετε". Να τους μπαγλαρώσουν και να τους στείλουν από 'κει που 'ρθαν. Ποιές θα είναι οι κυρώσεις στη χώρα από τη διεθνή αμνηστία; Εκεί στις πατρίδες τους, που σφάζουν αλλόθρησκους οι φανατικοί, τι κάνει η διεθνής αμνηστία; Που είναι η πυγμή της, και η εφαρμογή των αρχών της;
Κι αν στην τελική, είναι τόσο ευαίσθητοι κάποιοι, ας τους πάρουν στα σπίτια τους, όπως είπε στην 1η απάντηση ο pits. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τη μετανάστευση, ούτε με τους ξένους. Με το παράνομο και το ανεξέλεκτο έχω. Μόνο όσοι χρειάζονται και μόνο κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις. Ξέρω, ξέρω, μα η διεθνής αμνηστία ... η διεθνής αμνηστία όμως δε μπορεί να με εμποδίσει να έχω την άποψή μου. Ούτε εμένα, ούτε χιλιάδες σαν εμένα.
Last edited by Fuji; 11-08-2012 at 12:50.
|