Θέμα: Dunlop roadsmart 2
View Single Post
Παλιό 14-08-2012, 03:06
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05
Προεπιλογή Απάντηση: Dunlop roadsmart 2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωκράτηδεν τα έχω βάλει καθόλου και δεν τα ξέρω.....

Θα βάλω πάλι τα Metzeler για τον εξής λόγο......

(ο bmwgogakis)
όταν έβαζα τότε τα michelin και παιζότανε σε εμάς στην Κοζάνη στην τιμή των 205 ευρώ ο ναι,μου είχε πει την εξής ατάκα.....Γιαννακο εγώ έχω κατάληξη σε ένα συγκεκριμένο λάστιχο το οποίο το φοράω για 3-4η φορά (δεν θυμάμαι) και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος και πάνω από όλα μου ταιριάζει στον τρόπο οδήγησης μου...Έμπαινε βεβαία στο τρυπακι για κάτι άλλο ΑΛΛΑ μονίμως άλλαζε γνώμη βασιζόμενος στο γεγονός ότι αφού είναι καλυμμένος με το δοκιμασμένο είναι περιτο να ψάξει για κάτι άλλο....(παρεπιπτωντος φοράει τα continental trial atac και είναι από τα δυνατά τιμόνια )χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ....σ'αυτον έκατσε το λάστιχο ενώ εσένα να μην σου κάτσει...

Θα υιοθετήσω λοιπόν και εγώ αυτήν την λογική Σωκράτη γιατί από το πολύ το ψάξιμο όχι μόνο ότι έφαγα κάποια χρήματα ΑΛΛΑ μου δημιουργήθηκε και μια ανασφάλεια πάνω στο τιμόνι που δύσκολα θα μου φύγει....

Και ένα άλλο που με προβληματίζει είναι ότι κάθε μέρα εξελισσόμαστε πάνω στο τιμόνι είτε προς το καλύτερο,είτε προς το χειρότερο και αυτό το γράφω γιατί ενδέχεται να ξαναβάλω τα metzeler και να ΜΗΝ μου κάτσουν και αυτά

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα ξανά βάλω εντελώς ασφαλτινα....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ....

(bmwgogakis Γιώργη σορυ που σε χρησιμοποίησα )
Tα Conti Trail Attack φοραω και ειμαι ικανοποιημενος με την συμπεριφορα τους (εχει τα κοσκινισματακια του βεβαια).Τα εχω 4 χιλιοστα πριν το σβησιμο αλλα δεν εχω σημειο αναφορας για να πετυχω το απολυτο σβησιμο...Απλα που μιλησα με τον Στρατο με ειπε οτι για αλλαγη καλο ειναι το ROADSMART 2 μαλιστα το θεωρει καλυτερο και απο το Michelin .

Aυτα, ευχαριστω για το χρονο σου.
Reply With Quote