Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
Οχι, ευχαριστω αλλα δεν θα το κανω το τεστ...
Με την ιδια λογικα δεν θα επρεπε να ανεβοκατεβαινω σκαλες, να κανω σπορ, να διασχιζω πεζος τις διαβασεις και τελος παντων να κανω οτιδηποτε εμπεριεχει ρισκο τραυματισμου...
Η κακη στιγμη μπορει να βρει οπουδηποτε, ακομη και απο μια γλαστρα που πεφτει απο το μπαλκονι. Δεν προκειται λοιπον να περπατω με κρανος για την πιθανοτητα αυτη.
Επισης πιστευω οτι σε πολλους αρεσει η οδηγηση χωρις κρανος και ας μη το παραδεχονται...
...οσο αφορα αυτο που διαβασα πιο πανω για το κοστος στο δημοσιο για τη περιθαλψη των τραυματιων, εχω την αποψη οτι ειναι μηδαμηνο σε σχεση με το κοστος των προβληματων υγειας των καπνιστων. Δεν ειδα ομως κανενα σπουδαιο ζηλο απο το κρατος να απαγορευσει το καπνισμα...
|
Δεν είναι το ίδιο γιατί η κακή στιγμή μπορεί πράγματι να συμβεί ενω η στιγμή με το ατύχημα μπορεί να αποφευχθεί με τα κατάλληλα μέτρα φίλε μου. Είμαι παθών και ξέρω οτι ο εξοπλισμός σώζει οταν συμβεί η κακιά στιγμή. Γιατί να μην προλάβεις κάτι εφόσον υπάρχει τρόπος και μάλιστα έυκολος?
Οσον αφορά το κόστος για την περίθαλψη των τραυματιών να μου επιτρέψεις να σου πω οτι είναι τεράστιο μιας και το γνωρίζω πολύ καλά λόγω επαγγέλματος.
Μακάρι να μη σου χρειαστεί ποτέ ο εξοπλισμός φίλε μου αλλά καλύτερα ξανασκέψου του για δικό σου καλό.