View Single Post
Παλιό 16-08-2012, 00:36
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paramedic Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι το ίδιο γιατί η κακή στιγμή μπορεί πράγματι να συμβεί ενω η στιγμή με το ατύχημα μπορεί να αποφευχθεί με τα κατάλληλα μέτρα φίλε μου. Είμαι παθών και ξέρω οτι ο εξοπλισμός σώζει οταν συμβεί η κακιά στιγμή. Γιατί να μην προλάβεις κάτι εφόσον υπάρχει τρόπος και μάλιστα έυκολος?

Οσον αφορά το κόστος για την περίθαλψη των τραυματιών να μου επιτρέψεις να σου πω οτι είναι τεράστιο μιας και το γνωρίζω πολύ καλά λόγω επαγγέλματος.
Μακάρι να μη σου χρειαστεί ποτέ ο εξοπλισμός φίλε μου αλλά καλύτερα ξανασκέψου του για δικό σου καλό.

Ξεκαθαριζω οτι συμφωνω απολυτως με το οτι το κρανος και ο καλος εξοπλισμος μπορει να σε σωσει απο ενα ατυχημα.
Ο αντιλογος μου βρισκεται στην ευχαριστηση της βολτας χωρις το κρανος (που εντελει ειναι υποκειμενικη) σε σχεση με το ρισκο του ατυχηματος.

...και κουβεντα να γινεται, αλλα το ψηλο ποσοστο των καπνιστων που θα παθουν καρκινο ή θα εχουν αναπνευστικα - καρδιακα κλπ προβληματα και θα πρεπει να πληρωθουν απο τα ταμεια, σε μια κοινωνια που οι μισοι ανθρωποι ειναι καπνιστες, ειναι συγκρισιμο με τους δικυκλιστες που θα τραυματιστουν ελλειψη κρανους ?????
Reply With Quote