16-08-2012, 10:47
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak
Η μνη επιλογη για τω…………………………………………………………………..
απο την αλλη ακομη και να περιμενει το νεο GS, μη ξεχνας οτι θα θελουν κανα 2 χρονια να το βελτιωσουν να μη χαλαει στο δρομο.... με το παρον GS ακομη προσπαθουν....
|
Το δικό μου γιατί δεν χαλάει? Καί άλλων δύο τριών γνωστών? (του 2005). Μήπως να το στείλω στη Γερμανία για συλλεκτικό. 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Δεν υπαρχει περιπτωση....EURO4 η αιτια. Τελικη ημερομηνια διακοπης παραγωγης δικυκλων οχηματων με προδιαγραφες καυσαεριων EURO3 που προκειται να κυκλοφορησουν επι ευρωπαικου εδαφους ειναι η 30/06/2012........γιαυτο και το υδροψυκτο GS....χωρις υδροψυξη δεν μπορουσε να πληροι την EURO4.
………………………………………………………………………………………………………………..] [/COLOR][/FONT]
|
Γιώργο τί ακριβώς εννοείς με το ανωτέρω «γιαυτο και το υδροψυκτο GS....χωρις υδροψυξη δεν μπορουσε να πληροι την EURO4»? Έχεις μάθει μέσα από το R&D της BMW, ότι το παλεύουν και δεν τους βγαίνουν τα άλογα από τον καταλύτη?
Επίσης επειδή η ημερομηνία της 30ης Ιουνίου του 2012 είναι παρελθόν, ξέρει κανείς αν όντως η BMW σταμάτησε την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΊΣ?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Κοίτα εμένα οι γνωστοί μου με BMW πέρα από ότι έχω διαβάσει εδώ, τι να κάνω συγνώμη ζητάω, αλλά σε κανέναν δεν έτυχε άξονας.
Με βάση τις εμπειρίες σου, λέγε στους φίλους σου που δεν έχουν BMW να μην πάρουν. Εδώ μέσα δεν χρειάζεται τόσους... πυροβολισμούς. Εγώ στους φίλους μου που δεν έχουν BMW θα τους λέω να πάρουν. Ένας είναι 5 μέτρα πιο πέρα τώρα, πήρε μια του 2004 εδώ και μερικούς μήνες. Η πρώτη γενιά το πιο... σαράβαλο. Μια χαρά είναι.
Και το δικό μου, όπως αναφέρω και ανωτέρω. Αέρα μού χάνει που και που, αλλά κι αυτό ελέγξιμο είναι.
Τώρ………………………………………………………………….ιμενικό ή υποκειμενικό.
|
Απόσπασμα:
Αν και τα περιοδικά (και η εφημερίδες και γενικά ο τύπος) έχουν πάψει από καιρό να με πείθουν, γιατί δεν μας λες και εσύ τα συμπεράσματα τους;
|
Απόσπασμα:
Μάλλον διαβά……………………………………………………………………………………..οεί κάτι άλλο. Βαριέμαι να βάλω παραθέσεις, διαβάστε το. …………………………………………………………………………….ου 13;
Τι είμαστε; 12 χρονών;
|
Δεν γίνεται kardia mou από την μια να βαριέσαι να μας εξηγείς αυτά που διαβάζεις και από την άλλη να βαριέσαι να διαβάζεις και να θέλεις να σου εξηγήσουν αυτά που διαβάζουν. 
Γιατί ρε Κώστα, είναι στην overall ασφάλεια οδήγησης (φρένο σε στροφή) ανώτερο?
Σε άνεση ταξιδιού? 
Αςμην αναφερθούμε σε 'μούρη' γιατί επί της αισθητικής, γνώμες όσες και οι #########.
Last edited by ckk; 16-08-2012 at 10:48.
|