View Single Post
Παλιό 17-08-2012, 09:58
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί ρε Κώστα, είναι στην overall ασφάλεια οδήγησης (φρένο σε στροφή) ανώτερο?

Σε άνεση ταξιδιού?
.

Λένε στα περιοδικά ότι είναι πιο "στριφτερό " από το GS. Πιθανόν με το νέο ABS να είναι και πιο ασφαλές σε οριακές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται, αλλά αμα δεν το κάνω βόλτα, δεν παίρνω θέση.
Αυτό που λες για την άνεση, επίσης δεν ξέρω μιας και είναι μινιμαλιστικό, σε αντίθεση με το ΒΑΣΙΛΙΑ της άνεσης, Varadero.....
Επειδή καβαλάω Βάρα αρκετά συχνά, το προτιμώ στις ΕΟ. Σέλα καναπές, αέρας απλά δεν υπάρχει σε σχέση με ότι έχω καβαλήσει (πιο ήσυχο πιθανόν να είναι μόνο αυτοκίνητο και όχι κάμπριο) και λειτουργεί σε χαμηλές στροφές λόγω μακριάς 6ης. Γουργουρητό και χιλιόμετρα που μόνο στο κοντέρ τα βλέπεις... Δεν τα νιώθεις. Μια μηχανή για Αθήνα -Θεσ/νικη για καφέ και πίσω!
Σημειωτέον: η μοναδική μηχανή που η γυναίκα δεν καταλάβαινε πόσα πήγαινα Στα 180 μου είπε : "ε, κόψε λίγο , θα πιάσουμε 200"... Σε όλα τα υπόλοιπα στα 150 τρώω "μάπες"
Αν είναι όμως να πάμε Καρπενήσι - Άγραφα- Λίμνη Πλαστήρα, ε τότε μόνο GS
Kι ο αδερφός μου που τα είχε όσο έλειπα και τα δυο, αυτό μου είπε. Σε Άνδρο τριβάλιτσο και δικάβαλο, κίνηση, ευκολία, συμπεριφορά φορτωμένο, στροφιλίκι κλπ, μακράν GS!
Περιστέρι - Αγ Στέφανο που κάνει κάθε μέρα, προτιμάει το δικό του.
Τώρα το νέο Honda, αφού αποδείξει την αξιοπιστία που όλοι περιμένουν, θα το δούμε κι ως μηχάνημα τι λέει.
Reply With Quote