View Single Post
Παλιό 17-08-2012, 14:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Λένε στα περιοδικά ότι είναι πιο "στριφτερό " από το GS. Πιθανόν με το νέο ABS να είναι και πιο ασφαλές σε οριακές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται, αλλά αμα δεν το κάνω βόλτα, δεν παίρνω θέση.
Αυτό που λες για την άνεση, επίσης δεν ξέρω μιας και είναι μινιμαλιστικό, σε αντίθεση με το ΒΑΣΙΛΙΑ της άνεσης, Varadero.....
Επειδή καβαλάω Βάρα αρκετά συχνά, το προτιμώ στις ΕΟ. Σέλα καναπές, αέρας απλά δεν υπάρχει σε σχέση με ότι έχω καβαλήσει (πιο ήσυχο πιθανόν να είναι μόνο αυτοκίνητο και όχι κάμπριο) και λειτουργεί σε χαμηλές στροφές λόγω μακριάς 6ης. Γουργουρητό και χιλιόμετρα που μόνο στο κοντέρ τα βλέπεις... Δεν τα νιώθεις. Μια μηχανή για Αθήνα -Θεσ/νικη για καφέ και πίσω!
Σημειωτέον: η μοναδική μηχανή που η γυναίκα δεν καταλάβαινε πόσα πήγαινα Στα 180 μου είπε : "ε, κόψε λίγο , θα πιάσουμε 200"... Σε όλα τα υπόλοιπα στα 150 τρώω "μάπες"
Αν είναι όμως να πάμε Καρπενήσι - Άγραφα- Λίμνη Πλαστήρα, ε τότε μόνο GS
Kι ο αδερφός μου που τα είχε όσο έλειπα και τα δυο, αυτό μου είπε. Σε Άνδρο τριβάλιτσο και δικάβαλο, κίνηση, ευκολία, συμπεριφορά φορτωμένο, στροφιλίκι κλπ, μακράν GS!
Περιστέρι - Αγ Στέφανο που κάνει κάθε μέρα, προτιμάει το δικό του.
Τώρα το νέο Honda, αφού αποδείξει την αξιοπιστία που όλοι περιμένουν, θα το δούμε κι ως μηχάνημα τι λέει.
τι ωραια που τα λες....σκετος αξιοπιστος.........

Περαν της πλακας, το κροςςτουρερ εχει κακη, μα πολυ κακη σχεση με την λεξη ανεση. 200κμ εκανα μαζι του και θαυμασα πολλα πραγματα επανω του (γκαζι, φρενα κ.α.) αλλα η ανεση ρε ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ....καμια σχεση με βαραντερο. Και μαπες τρως με το μινιον ζελατινακι και η βροχη (οταν κινεισαι μιλαμε) σε μαστιγωνει απο τα ακροδακτυλα των ποδιων μεχρι τις καλυμενες απο το κρανος τριχες του κεφαλιου σου. Μια Αττικη βγηκα και αναρωτιομουν ΓΙΑΤΙ? Ισως φταιει το 1,93 μου.
Η σελλα βαθμολογειται με 9 επιεικως...και λεω επιεικως διοτι μετα ανεβηκα στο βαρα και καταλαβα την διαφορα.

Αλλα αμα θελεις να φρεναρεις, να στριψεις να επιταχυνεις........το βαραντερο φανταζει αρχαιο διτροχο......

Παντως εγω δυσκολα εως καθολου θα αλλαζα το Βαρα για ενα κροςςτουρερ και οι μοναδικοι λογοι ειναι η ανεση/προστασια και το μικρο του μεγεθος

Εχω την εντυπωση οτι οι κατασκευαστες πηγαινουν προς μουλτιστραντα μερια, και οπως εχω πει κι αλλοτε ας κραταμε μικρο καλαθι για το μεγεθος και την κατηγορια που θα πρεσβευει το νεο υδροψυκτο GS.
Reply With Quote