View Single Post
Παλιό 20-08-2012, 18:45
cover Ο/Η cover βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νεα Σμυρνη
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αγορα μεταχειρισμενης R1200GS και αποκρυψη ζημιων....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε Πανο κατα ρχας καλοσορησες στη παρεα του gs forum !
χαλας την καλησου για 80 ευρω αφου τοσα στοιχηζη το βαψημο τον δυο καβερ κε το θυμηθηκες μετα απο ενα μηνα..... δοσε τοπο στο θυμο σου αφου το μηχανακη ειναι αστερη !! εξαλου αυτα που λες οτι εχει το gs ειναι πολυ συνηθησμενα θεματα αντε κε καλοριζηκη !!!
Δεν θελει και ρωτημα οτι δεν χαλαω ουτε ενα δευτερολεπτο την καλη μου (αντε ενα δευτερολεπτο την χαλαω αλλα σταλια παραπανω... )
Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι να με πιανουν κοτσο διοτι χαλανε μια αγορα και μια κοινωνια που μολις μπηκα και περιμενα πολλααααα χρονια για να μπω!!
Γι αυτο θελω να παρω την βεργα και να τους κανω ενα καλο ντα στο κολαρακι για να το εχουν και να το θυμουνται την επομενη φορα που θα σκεφτουν να κανουν #######!!!
Απο την αλλη θα σου ημουν υποχρεος αν μπορουσες να μου πεις οχι μονο που να βαψω αλλα και που πρεπει να παω για να κλεισουν τις τρυπες διοτι δεν ξερω καπου που μπορει να γινει σωστα με μειγμα μαγνησιου αν μου τα ειπαν καλα... Οχι εναν μηνα αλλα 20 μερες αφου αποφασισα να την πλυνω και εμφανιστηκαν ως δια μαγειας (ξαναλεω οτι επρεπε να τα δω αλλα δυστυχως δεν σκαμπαζω και πολλα απο μηχανικα...)

Αν επιτρεπεται που γνωριζεις την μηχανη και λες οτι ειναι 'αστερι'???
Reply With Quote