Θα πάρεις BMW ?
Εδώ "μαλώνουμε" για το αν το δικό σου μηχανάκι είναι καλύτερο από το δικό μου και αν τα λάδια που χρησιμοποιείς, είναι κατάλληλα για το μοτεράκι σου, φαντάσου τι μπορούμε να κάνουμε με τους διαφορετικούς από εμάς.
Δεν ήμουν ποτέ μετανάστης, αλλά πηγαινοερχόμουν συχνά στο εξωτερικό λόγο της δουλειάς.
Στο
Autohof Stuttgart - Wangen κάποιος
"μοτοσικλετιστής" με ξυρισμένο κεφάλι και παραποιημένο στρατιωτικό ρουχισμό, θεώρησε ότι θα ήμουν καλό παιχνίδι στα χέρια του.
Σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης μου στο market του πρατηρίου, με ακολουθούσε βρίζοντάς με, χωρίς κανένας από τους πελάτες του πρατηρίου να ενοχλείτε από τη συμπεριφορά του, ακόμα και την ώρα που πλήρωνα το πετρέλαιο στο ταμείο, όταν με στρίμωξε και προσπαθούσε να με χτυπήσει.
Βέβαια, ούτε κι αυτόν βοήθησαν, λίγο αργότερα, ενώ οι φίλοι του συνέχιζαν αμέριμνοι να βάζουν βενζίνα στα μοτοσακά τους.
Αν νομίζετε ότι είστε καλά προφυλαγμένοι στα κλουβάκια σας και μπορείτε να προκαλείτε και να επικροτείτε ενέργειες σαν κι αυτή, καλά κάνετε και το πιστεύετε και συνεχίστε να ζητάτε από τον "όποιο" Θεό να σας βοηθήσει.
Κι αν κάποια μέρα ξαφνικά σας επιτεθεί μία "αγέλη" επειδή καβαλάτε μοτοσυκλέτα, μην απορήσετε . . . θα είναι αποτέλεσμα της υποκρισίας μας και του στρουθοκαμηλισμού μας.
Σαφώς και υπάρχουν προβλήματα και σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει.
Αλλά αν είναι κάποιες "αγέλες" να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, γιατί νομίζουν πως έχουν δίκιο, τότε γιατί να μην το κάνουν όλοι . . .
κι όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ . . .
ακόμα και οι κλέφτες.