View Single Post
Παλιό 24-08-2012, 09:53
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Χρήστο....αν το κράτος λειτουργούσε και παρακολουθούσε τα εδώ γραφομενα σου εισαγγελεας θα την ειχες στρουμφοκάτσει
2) Θεωρώ και θέλω να πιστευω οτι η δηλωση σου παραπανω οτι εισαι ανασφάλιστος ειναι δειγμα του ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ χιουμορ που διαθέτεις...

3) Αν τα έχεις με το κράτος-την εφορία τον Φ.Π.Α. ΕΓΩ.....τι σου φταίω....(ο εγω...ειμαι που μοιραζόμαστε τον ίδιο...δρόμο.....)

4) Ποιο θύμα θα αποζημειωθει μεχρι δεκάρας αν ...περαν και μακρυά.....το ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ???--Σε αυτή την περίπτωση με τι αρchιδια θα αντικρίζεις μετα τον πιτσιρικά σου?
Δεν έχεις καταλάβει ότι η όλη μου επανάσταση έχει να κάνει με αυτό ακριβὠς. Ότι δεν λειτουργεί το κράτος. Το έχω ξαναγράψει. Όταν λειτουργήσει, θα λειτουργήσω και εγώ.

Με μία διαφορά. Ότι εγώ ξέρω να λειτουργώ. ΣΙΓΟΥΡΑ. Το κράτος δεν ξέρει.

ΣΙΓΟΥΡΑ.

Όχι Βασίλη μου. Δεν είναι χιούμορ ότι δεν έχω διαθέσιμο εισόδημα για να ασφαλιστώ. Δεν θα μπορούσε να είναι, λόγω και μόνο της σοβαρότητός του.

Εγώ απορώ πώς ο κόσμος δεν επαναστατεί ακόμη από τις μέχρι και σήμερα προσλήψεις συγγενικών προσώπων όλων των βουλευτών. Αυτοί θα πρέπει να έχουν εισόδημα χ 16, ενώ εγώ θα πρέπει να κοιτάζω τον πιτσιρικά μου και να του λέω: δεν έχουμε γάλα αγόρι μου. Έχουμε όμως αξιοπρέπεια.

Με τα ίδια αρχ.δια που θα αντιμετωπίζω τον πιτσιρικά μου, αν τον σκοτώσω και ασφαλισμένος. Σκατά δηλαδή. Προσπαθώ, όπως και όλοι μας άλλωστε, να μην γίνει.

Αλλά γιατί καταφεύγουμε σε σενάρια? Το κείμενό σου είναι γεμάτο ‘αν᾿.
Reply With Quote