View Single Post
Παλιό 24-08-2012, 21:06
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikochem Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα σε όλους. Ψήνομαι και εγώ να έρθω αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει τόσα χιλιόμετρα σε ένα 3ήμερο το σκέφτομαι.

Μήπως βγαίνουν πολλές οι ώρες οδήγησης? Την πρώτη μέρα είναι 9 ώρες σύμφωνα με το google το οποίο είναι αρκετά λογικό για 480χλμ επαρχιακού δρόμου με στάσεις κτλ.

Και την δεύτερη μέρα είναι 5 και μισή ώρες και μετά οι Αθηναίοι θα έχουμε και χαλαρά ακόμα κανά 3ωρο για τον γυρισμό.

Έχει ξανακάνει κανείς την διαδρομή στο περίπου να μας πει εντυπώσεις?
Η αλήθεια είναι ότι λιώνεις, ένα πράμα

Αυτό είτε θα το αγαπήσεις και θα θες κι άλλο

η θα σου μεινει εφιάλτης για πολύ καιρό!!!

Αλλά υπάρχει και αυτογνωσία, εκεί που θα δεις ότι σε ενοχλεί, την κάνεις και κόβεις δρόμο....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikochem Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνήθως το google και τα προγράμματα πλοήγησης πάνε με τα όρια ταχύτητας που συνήθως δεν τα ακολουθούμε οι οδηγοί κατά γράμμα.

Άρα εξοικονομείς κάποιο χρόνο πηγαίνοντας λίγο πιο γρήγορα ο οποίος χάνεται όταν κάνεις στάση για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Τελικά πάνω κάτω τουλάχιστον με το αμάξι που το έχω τσεκάρει βγαίνει ο ίδιος χρόνος.

Και να είμασταν μόνοι μας οκ αλλά το πιθανότερο εγώ ίσως και κάποιοι άλλοι να είναι δικάβαλοι με ότι αυτό συνεπάγεται.....
θα γίνουν ομάδες ανάλογα με το ρυθμό, αποκλείεται τόσα άτομα να παμε πακέτο...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από intruder Εμφάνιση μηνυμάτων
θελω κ γω ρε παλιοπαιδα θα αφησω αυτο http://www.gsforum.gr/info-%CE%B3%CE...1%CF%82-33187/ με ''βαρεια τη καρδια '' για αλλη φορα.
Για τις συμμετοχές
Reply With Quote