Όσο το σχεδιάζαμε όμως τα πράγματα ήταν μια θα έρθω μια δεν θα έρθω και πήρα την απόφαση σαν μεγάλος ταξιδευτής που είμαι με 10 μέρες προϋπηρεσία που είχα στην Ευρώπη να πάω μόνος!
Στην επιστροφή από Χαλκιδική που είχαμε πάει σε εκείνο το φανταστικό opening για το 2012 summer ο περσινός μου συνοδοιπόρος babisadv με ρώτησε με ποιόν θα το κάνω και του είπα μόνος, απάντηση ότι ο Κωστάκης είναι free και ψάχνει παρέα για να πάει ένα ταξιδάκι!!!
Τον Κωστάκη τον γνώρισα μέσο babiadv και ήταν ο συγκάτοικος μου στο περσινό ταξιδάκι μας και πραγματικά ταιριάξαμε καλά.Την επόμενη μέρα έπεσε το τηλεφώνημα και κλείσαμε για skype meeting για μια ανάλυση και αλλαγής τις διαδρομής όπου δεν μας έκανε!!!
Η διαδρομή έκλεισε και ήταν απλή...
Συνάντηση στην Sofia με προορισμό το Βελιγράδι, από εκεί Ljubjiana και μετά Μόναχο για να πηγαινοερχόμαστε στο Garmisch...
Και μετά πάμε 2 μέρες Berlin... και ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΠΆΜΕ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ!!!
H Μέρα έφτασε και κατά τις 11:30 στις 4 του Ιούλη ήμαστε οι 2 μας έξω από ενα Βουλγάρικο βενζινάδικο να λέμε τα τυπικά για το πως είναι ο καθένας και πέρνωντας μια ανάσα να ξεκινάμε για τα Βουλγαρό-Σέρβικα σύνορα!