Απάντηση: τελική 1200 GS Adv. !!!;;;
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Το ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που μπορεί να επηρεάσουν την τελική ταχύτητα της μηχανής. Το θέμα είναι ότι εγώ ήμουν με τη δικιά μου μηχανή (Varadero) - και σκόπιμα δεν το ανέφερα, για να μην νομίζουν μερικοί ότι θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις - και ενώ η δική μου άνοιγε σιγά μεν αλλά έφτασε 200+ η BMW έμεινε πίσω στα με 180 χιλ.
Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τις ίδιες συνθήκες (εγώ είμαι και πιο βαρύς από το φίλο μου) είχαμε αξιοσημείωτη διαφορά ταχύτητας. (και τα δύο μηχανάκια φυσικά μαμά)
Το παραπάνω θέμα το άνοιξα για να μάθω και εγώ και ο φίλος μου τι συμβαίνει - Και πιο πολύ εγώ γιατί η συγκεκριμένη μηχανή Adv έχει κατακτήσει επίσης ένα μέρος της καρδιάς μου και δεν μπορούσα με τίποτα να χωνέψω οτι μπορεί να έχουν έτσι τα πράγματα -
Βέβαια από την άλλη δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα - όπως υποστηρίζουν μερικοί - ότι σε κανονικές συνθήκες το ADV πάει 220+. (Όχι βάσει κοντέρ αλλά GPS)
Από όλα αυτά μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι ή η βενζίνη κάνει τη διαφορά, ή ο φίλος μου αποφεύγει να "σπάσει" τις ταχύτητες ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μηχανή.
|