Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
Είχα iPhone (3GS), και πήρα απο την επιδότηση το Galaxy Note....Καλό είναι, τα κάνει όλα...ειδικά η θηριώδης μπαταρία του 4-5 μέρες με απλή χρήση...
iPhone δεν είναι !!!
|
ετσι......
ξαναλέω .... για τον απλό χρήστη που θέλει πολλά και απροβλημάτιστα η λύση είναι μία προς το παρόν iphone, ios.
Πολύ καλη και ακριβής η ανάλυση σου taksidiotis συμφωνώ σε όλα έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι τα πράγματα.
Αλλά έχω μια ένσταση και την έχω ξαναπεί... το να πειράζεις τα κινητά σε στύλ jailbreak , να μπάινεις και να αλλάζεις πράγματα σε επίπεδο root σε androit ή wm ίσως είναι εύκολο για εσένα και εμένα αλλά δεν είναι για τους πολλούς.....
Ελα να κάνεις συγχρονισμό μεταξύ κινητού , notebook, υπολογιστή δουλειάς και σπιτιού και τηλεόρασης , για σελίδες internet, βίντεο, μουσική φωτογραφίες και αρχεία ταυτόχρονα και αν δεν μπλέξεις σε ενα σκασμό ρυθμίσεων και διφορετικών εφαρμογών εμένα να με χ#%$%σεις.
Στην apple αυτά θεωρούνται αυτονόητα ότι απλά υπάρχουν και λειτουργούν χωρίς επιπλέον πράγματα.
τέλος εκτός από την συσκευή σαν συσκευή (που και εκεί το iphone στέκεται αξιοπρεπέστατα) έχει κανείς να συνεκτιμήσει και το λειτουργικό και τις εφαρμογές που βρίσκει.
Αρα έχουμε συνδυασμό πραγμάτων :
συσκευή + λειτουργικό + εφαρμογές.
Ε η apple υπερτερεί όπως και να το κάνουμε ότι και να λέτε......
απολαύστε την όσο ακόμα είναι καλή .........