View Single Post
  #1  
Παλιό 05-09-2012, 10:48
scot Ο/Η scot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: athina
Μoto: bmw 1200 gs
Μηνύματα: 16
Προεπιλογή Το πρώτο ελληνικό χρυσό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Το πρώτο ελληνικό χρυσό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2012 | 19:33
Πρώτη δημοσίευση: 04.09.2012 | 19:29



Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Μαριά-Ελένη Κορδαλή κατέκτησαν το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στην κατηγορία BC3 του μπότσια.


Η ελληνική ομάδα ζευγαριών BC3 του μπότσια αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανανό και Ελένη Κορδαλή (αναπληρωματική) χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι αθλητές του Γιώργου Τζήμα νίκησαν στον τελικό 4-1 την Πορτογαλία. Αυτό είναι το δεύτερο παραολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα του 31χρονου Πολυχρονίδη, ο οποίος είχε κερδίσει το αργυρό στο ατομικό αγώνισμα στο Πεκίνο.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε το Βέλγιο που νίκησε 4-3 τη Νότιο Κορέα στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.NewsIt
Reply With Quote