View Single Post
  #70  
Παλιό 07-09-2012, 11:14
Levados Ο/Η Levados βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: GS1200
Μηνύματα: 51
Προεπιλογή Απάντηση: Γράμμος Βίτσι και τα λοιπά Ρ:, Φωτό και σχόλια

Καλημέρα σε όλους.
Μπράβο παιδιά. Η Ελλάδα είναι ατέλειωτη. Θα πάρω τα λόγια του Νικηφόρου Βρετάκου που έλεγε ότι γιά να γνωρίσιεις την Μάνη θέλεις τρεις ζωές και θα πω ότι γιά να γνωρίσεις την Ελλάδα θέλεις 13 ζωές.
Τα Τζουμέρκα φανταστικά, η ΄Ηπειρος το κάτι άλλο , η παρέα σας από όσα καταλάβα "άπαιχτη", απρόοπτα μηδέν και όλα κύλισαν τέλεια. Πάντα τέτοια παιδιά.
Οι διαδρομές Φουρνά και Λουτρά Σμοκόβου, Ρεντίνα Ταρζάν (την περάσατε) είναι παλιές διαδρομές του ράλλυ Ακρόπολις (εγώ πάντα με την άλλη τρέλα μου), πολύ σκληρές ως χωματόδρομοι και δεν συζητώ βεβαίως γιά τον Μπράλο όπου στρίβεις και το ευχαριστιέσαι. (Υπόψη ότι υπάρχει και ο παλιός Μπράλος που ξεκινάει από το χωριό Δαμάστα και καταλήγει στο Χάνι ή ακόμη και στο χωριό Μπράλο, διαδρομή που γλυστράει και θέλει μυαλό και ψυχή).
Εύχομαι να έχετε βάλει ήδη τον επόμενο στόχο.
Πάντα όρθιοι
ΛΕΒΑΔΟΣ
Reply With Quote