View Single Post
Παλιό 07-09-2012, 18:10
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: στραβωσε η πισω ζαντα τι κανουμε?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι ακτίνες έχουν κάποιες ιδιότητες και γι΄ αυτό χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ζαντών . Στράβωμα ή και σπάσιμο μπορεί να συμβεί και σε <<χυτή>> ζάντα, δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Εάν δεν γνωρίζεις το γιατί όλες οι μοτό <<δρόμου>> έχουν χυτές και όλες οι <<έκτος δρόμου>> έχουν ακτίνες, ρώτα να μάθεις.

Η BMW προσφέρει και τα δυο είδη στο GS και αφήνει την επιλογή στον χρήστη … εάν αυτός θέλει να κινηθεί ΚΥΡΙΩΣ εντος ->χυτές εάν εκτός -> ακτίνες …η GS δεν έχει πρόβλημα, έχει κορυφαίες προδιαγραφές οδικής συμπεριφοράς και κάνει τα πάντα !!!
Υποθετω εννοείς οτι αυτός που πάει ΚΥΡΙΩΣ χωμα παίρνει με ακτίνες για ελαστικότητα και κλπ ενω ΚΥΡΙΩΣ για ασφαλτο ζαντες!!!!
Η αποψη μου που υποθέτω προσεγγίζει ικανοποιητικά την πραγματικότητα ειναι οτι το 90% των κατόχων τζι ες πάνε ασφαλτο και περνάνε και τυχαία από κανα χωματόδρομο αλλά ενας απροσδιοριστος αριθμητικά αριθμός αυτών για διάφορους λόγους ισως αισθητικής, ισως δεν ξερω γιατί, διαθέτει ακτίνες !
Καλα κάνουν οι ανθρωποι αλλά εγω απλά τις αντιπαθώ. Καθαρισμα, ακτινολόγηση, αισθητική, κόστος ειναι λόγοι που αποφεύγω τετοια ακτινομπλεξίματα !!!
Ολες οι προτερες μηχανές μου διεθεταν ακτίνες και θελω να το ξεχάσω!!!!
Εξάλλου η εταιρεία BMW διαθέτει αισθητικά,εκπληκτικής σχεδίασης ζάντες!!!!

Last edited by GregoryA; 07-09-2012 at 18:12.
Reply With Quote