View Single Post
Παλιό 07-09-2012, 19:29
MIHALIS TZIMAS Ο/Η MIHALIS TZIMAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW R1150 GS ADV BMW R100GS PD
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ´αρχην να ξεκαθαρησω πως ΔΕΝ πουλαω το GS μου αλλα είμαι λίγο προβληματισμένος κ σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζι σας.
Τις τελευταίες μέρες γονείς κ γυναίκα με έχουν ζαλίσει να δώσω το GS μου.
Ο λόγος κ καλα είναι ότι δεν το χρησιμοποιω κ ότι το έχω ολοι μέρα στο γκαράζ να πιάνει χώρο κ ότι το βγάζω μια φορα την εβδομάδα, οτι δεν ειναι μηχανακι για βολτα κ αλλα τέτοια.
Φυσικα εμένα δεν ιδρώνει το αυτι μου κ αν κάποια στιγμη το δώσω θα είναι καθαρα οικονομικοί οι λόγοι.
Απο εκει κ πέρα όμως με έβαλαν στο τρυπακι να σκεφτώ τι θα μπορούσα να πάρω μετα το GS κ κατεληξα στα εξής συμπέρασματα.
Α) Στη κατηγορία του δε παίζει κάτι καλύτερο (πρωσωπικη άποψη, δέχομαι φυσικα κ αντιρρήσεις) συνεπως θα έπρεπε να επιλέξω απο αλλη κατηγορία.
Β) έχουν δίκιο πως το GS πρέπει να είναι στο δρόμο κ όχι στο γκαράζ κ αν ήθελα μηχανάκι βόλτας, να διαλεγα κάτι άλλο.
Κάπου εδω να πω πως αλλάζω μηχανη μια φορα το χρόνο κ ότι το GS είναι η εξαίρεση του κανόνα. Είναι το πρώτο δίτροχο που δεν με απασχολεί αν θα περάσω αλλα 2-3-5 χρόνια μαζι του.

Εσείς αν έπρεπε να αλλάξετε μηχανη, χωρίς να σας επηρεάζει η κατηγορία η το είδος της μηχανής, τι θα πέρνατε;

Μετα το GS τι;;;
Εγω στη θέση σου θα έπαιρνα ένα 1100 GS.
Reply With Quote