View Single Post
Παλιό 07-09-2012, 22:21
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Μας φέρονται όπως δεν θα θέλανε να τους φερθούμε

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως είμαι Πειραιώτης.
Λιμάνι μας είσαι ρε φίλε… μην τρελαίνεσθε. Κατεβαίνω καμιά φορά ως Φρεατίδα, Κυριακή πρωί. Υπέροχα.

Τι μου λέτε να μην πηγαίνω ως την Κηφισιά…

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
2003.....μεσημερακι, είχα το κόλλημα με το ποδήλατο και τριγυρνουσα παντού με αυτο
Πηγαίνοντας λοιπόν σε έναν δρόμο με σχετική κίνηση.....έγινα ΠΟΥΛΙ, γιατι μια συμπαθεστατη οδηγός αυτοκινήτου, δεν υπολόγισε καλα και με χτύπησε στην πίσω ρόδα....
Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, αλλα απο τοτε δεν ξανακυκλοφορησα με ποδήλατο, όπου υπάρχουν αυτοκίνητα
Είμαι απο τους τυχερούς, που μένουν κοντα σε ποδηλατικό περιβάλλον.....και ποδηλατω μόνο εκει...
Αχ εσείς οι τυχεροί… πού εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι…

Απόσπασμα:
Τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε τον αξιόπιστο.
Αυτό λέγεται ελεγχόμενη παραμόρφωση και σκοπό έχει να "σώσει" τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο (ναι από το... ποδήλατο).
Στην ελεγχόμενη παραμόρφωση περιλαμβάνεται και το στράβωμα του ψαλιδιού?

Σιγά βέβαια μην είχε και ψαλίδι… αλλά λέμε τώρα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ξεκινωντας απο το ΣΕΦ......στον παραδρομο προς ΦΛΟΙΣΒΟ και διασχιζοντας την μαρινα και απο το μεγαλο πεζοδρομιο της παραλιακης, φτανεις στα αστερια της γλυφαδας, χωρις να κινδυνευεις απο ΙΧ.....
Πηγαινε ελα ειναι γυρω στα 40 χιλιομετρα και λογω της ευθειας, ειναι ιδανικ η διαδρομη για προπονηση(ρυθμο)...

Ευθεία θείοοοο… πού πας καημένε. Έλα καμιά Πάρνηθα…έλα κανένα Βασιλικό κτήμαααα…

Δεν το εννοούσα πολυχρονεμένε μου Κώστα, που θα με βοηθήσεις αύριο στο στήσιμο της σκηνούλας μου…

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
και συ;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν νομίζω ότι προσφέρονται οι ελληνικοί δρόμοι και ειδικά οι αστικοί για ποδήλατο.

Φέρσου έξυπνα και μη πας κόντρα στην τύχη σου.....
Για αυτό πηγαίνουμε τις βόλτες μας στα Βασιλικά…
Απόσπασμα:
Όχι ότι αλλάζει κάτι αυτό (αλλά θα τον πονέσει περισσότερο αν το διάβαζε - γιατί τέτοιο είναι το κόμπλεξ αυτών), αλλά ο συγκεκριμένος ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ και ήθελε και μαγκιές.
ΒΛΑΚΑΣ.
Άλλοι σταματάνε στις Cayenne, άλλοι σε ομάδα ποδηλατιστών. Όπου βρει ο καθένας. Δεν μπορείς να διαλέξεις εκείνη την ώρα.
Reply With Quote