10-09-2012, 17:47
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Oχι.....εγω δεν πηρα....αυτη δεν ειναι απαντηση αλλα ηλιθιοτητα του κου Χαλλαρου ο οποιος αμφιβαλλω αν την εκανε πραξη.
Η σωστη απαντηση θα ερθει οταν τελεσιδικησει δικαστικως η υποθεση του (αν κι εφοσον τον παει δικαστικως η Ολυμπια οδος), τοτε θα παρουμε απαντηση.
Εντουτοις ομως ο Κος Χαλλαρος θα επρεπε να ενημερωνεται καλλυτερα και μαζι με αυτον και ολοι οσοι δεν πληρωνουν διοδια απο το παθημα της Κας Κοροβεση μελους του κινηματος ''δεν πληρωνω'' (που 'ναι αυτο αληθεια) η οποια για χρεος διοδιων 530ε (και με τις προσαυξησεις 11,000) η εταιρεια ''Ολυμπια Οδος'' της δεσμευσε, με δικαστικη αποφαση, μερους των χρηματων της στον τραπεζικο της λογαριασμο.
http://www.zougla.gr/greece/article/banafsi-timoria-ton-odigon-pou-den-plironoun-diodia
Τωρα η Κα Κοροβεση αντι για οπαδος του κινηματος ''δεν -πληρωνω'' ειναι οπαδος του ρητου ''αν σ'αρεσει μπαρμα λαμπρο ξαναπερνα απο την Ανδρο''.
|
Δεν είμαστε πλέον κίνημα Γιώργο μου, γίναμε κόμμα, όπως το ΠΑΣΟΚ.
Για αυτό φοβάμαι μην διαλυθούμε, όπως το ΠΑΣΟΚ…
Τι είναι ο κύριος Χαλλαρός? Δεν κατάλαβα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C.
 κατανοώ όσους δεν πληρώνουν διόδια στο κορινθος-πατρα (εγω πληρωνω κι αισθανομαι ######σ, αλλα ΠΛΗΡΩΝΩ)... αλλα μεχρι εκει... οσους δεν πληρωνουν στα υπολοιπα κομματια της Ε.Ο... στην Αττική οδο... κ.ο.κ. θέλω να τους παει σπρώχνοντας το κράτος... και μαζί να σπρώχνω κι εγώ...
το βρήκαμε τώρα με αφορμή την κρίση... καποιοι να γίνουν "τζάμπα μαγκες" και καποιοι μαλακες να πληρωνουμε... Να τους σκίσει επιτελους το κρατος (ή οι ιδιωτικες εταιριες πλεον) !!!
|
Θυμό, θυμό… πολύ θυμό έχεις μέσα σου βρε παιδάκι μου.
Ηρέμησε και συ λίγο, θα το πάρεις και συ το τζιπάκι. Αν είσαι καλό παιδί, θα στα φέρει καλά η ζωή. Αν βρίζεις συνέχεια και θες ο καλός Θεούλης να πάρει το τζιπάκι του άλλου, ο Θεούλης έχει άλλα πράγματα να κάνει εφ΄ ενός, αφ΄ εταίρου βλέπει πως δεν είσαι καλό παιδί και δεν σου δίνει το τζιπάκι.
Ή αν έχεις… ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER
Με αυτούς που έχουμε, δεν θα λειτουργήσει ΠΟΤΕ!!! 
|
Σωστόςςςςςς.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER
Στην αττική οδό πληρώνω! Είναι ο μόνος δρόμος ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
Πουθενά αλλού όμως δεν πληρώνω!!!
Η λέξη "λαμόγια", αν εξαιρέσεις την "φωτογράφιση" ενός συγκεκριμένου συντοπίτη, αφορούσε και εμένα; 
|
Ποιος είναι ο ΄συντοπίτης΄?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από King C.
πληρώνω γιατι ετσι εχω μαθει απ το σπιτι και την οικογενεια μου..
αφορούσε όλους όσους εκμεταλλεύονται έμεσα ή αμεσα τους συμπολίτες τους !!
φαντάζομαι να σε καλυψα..
|
Βασιλιά βασιλιά με τα 12 σπαθιά, εμένα το σπίτι μου δεν μου μιλάει. Κάτι τοίχους έχει και κάτι πόρτες. Βέβαια είναι λίγο μεγάλο, οπότε μπορεί να μου μιλάει το ένα δωμάτιο και εγώ είμαι 4 όροφους κάτω… Μπορεί.
Επίσης εννοείς ότι ο πατέρας σου είναι κύριος ενώ ο δικός μου ήταν αλήτρα? Επίσης το ίδιο για την θεία μου?
Λέγε ρε… 
Γιατί αν είναι έτσι, θα στείλω τον αδερφό μου τον μεγάλο να σου δώσει μια κλωτσιά, να πας στο Βόρειο Πόλο. 
|