11-09-2012, 00:01
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Αυτό δεν μου λέει κάτι. Μπορώ να σου πώ πόσοι λαμβάνουν επίδομα τυφλού αλλά οδηγούν TAXI.
Για ποιούς λόγους τα άτομα αυτά βγήκαν σε πρόωρη συνταξιοδότηση.
Όσα ξέρει ο Νοικοκύρης δεν γνωρίζει όλη η γειτονιά. Για το υγεία που αναφέρεις.
Μπορείς να έρθεις στην πορεία μας. Θα έχουμε και αναψυκτικά και όχι χειροβομβίδες που έγραψαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. 1630 στην Παλαιά Βουλή.............
|
Τι δουλεια εχει ο στρατιωτικος με τον αλητη τον κοινο θνητο πολιτη που νεμεται το κρατος? Εχει καμια σχεση? ¨η μαλλον θα επρεπε να εχει καποια σχεση? ΟΧΙ!!!! αλαλ δυστυχως καθως φαινεται μια απο τα ιδια πανε να γινουν οι μεν με τους δε.
Απο υγεια? αλλο τιποτα, οχι δεν ηταν αυτος ο λογος!! Οπως δεν ειανι αυτος ο λογος στο 99% των περιπτωσεων.......μην πας να βρεις δικαιολογιες...ειναι δυσκολο μαζι μου. Οι λογοι που βγηκαν σε προωρη συνταξιοδοτηση ειναι το ποσο της συνταξης το οποιο ειχε ενα 50αρι-150αρι διαφορα (το πολυ κι οχι σε ολους) απο την πληρη συνταξιοδοτηση. Τα προνομια που λεγαμε, που τους δινει το κρατος και οι οποιοι σημερα του πανε κοντρα.........και μην μου κανεις οτι δεν τα ξερεις, τα ξερεις καλλυτερα απο μενα.
Οσο για την πορεια σας, οχι δεν θα ερθω.......ο καθρεπτης που εχω εγω για τους στρατιωτικους ειναι καθαρος κι αστραφτερος, αυτος ομως που θα παει στην πορεια ειναι θαμπωμενος......
ακου πορεια οι ενστολοι.......ουτε στην Αργεντινη ρε που εγινε ολοκληρωτικη σταση πληρωμων δεν κανανε πορεια οι ενστολοι, ΝΤΡΟΠΗ ρε Ναπο....ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Οταν αυριο τους καλεσει η πατριδα μην ξεχασουν να ζητησουν αυξηση μισθου........
Last edited by GeorgeP; 11-09-2012 at 00:03.
|