11-09-2012, 01:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05
|
|
Απάντηση: Στρατιωτικοί: "Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αυτα που γραφω ειναι αναποσπαστο κομματι της κοινωνιας και της νεωτερης Ιστοριας μας και λεγεται Ελληνικο Συνταγμα, ο ορκος που δινετε οι στρατιωτικοι λεει ''ορκιζομαι να φυλλαττω πιστη στους νομους και το Συνταγμα....''......
Αν οι στρατιωτικοι, με τις παρουσες ενεργειες τους εχουν γινει οχλος στο χαριλαου ειναι αλλο θεμα....να το κοιταξουν μπας και το λυσουν.
Δεν εχω μενος για τους στρατιωτικους, εχω μενος για ολους αυτους που επωφεληθηκαν απο την νομοθεσια αυτης της χωρας και τωρα στα δυσκολα πνεουν τα μενεα εναντιον της!!!!!
Αν μεχρι τωρα οι παραπανω δεν εβλαψαν αυτην την χωρα (πλην της 7ετιας) το κανουν τωρα, στην χειροτερη φαση της ιστοριας της.
Και ναι εχεις δικιο οτι οι στρατιωτικοι ειναι ο καθρεπτης αυτης της χωρας, μονον που με αυτες τις ενεργειες τους τον θαμπωνουν.......
Ξεχνας αν και το εχω πει δεκαδες φορες, εχω τρια πρωτα ξαδερφια, δυο του ναυτικου κι εναν της αεροποριας που συνταξιοδοτηθηκαν στα 43 χρονια με υγεια και ηθικον ακμαιοτατα.
Ακου ''οχι στην κλαδικη επαγγελματικη διασπαση''.......απο στρατιωτικους που ορκιστηκαν πιστη στους νομους και το Συνταγμα.....ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Ο στρατιωτικος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ....ο στρατιωτικος πιστευει κι εφαρμοζει θελοντας και μη τους νομους, το ορκιστηκε!!!!!!!!! Ο στρατιωτικος φυλαττει την πατριδα κι αμισθι αν του ζητηθει, αυτος ο στρατιωτικος, ναι, ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας μας.
Ο αλλος ο στρατιωτικος, που συνδεει τα καθηκοντα του με τον μισθο του λυπαμαι αλλα.........ασε καλλυτερα μην το ξεστομισω.
Αυτα τα λιγα κι απο μενα......
|
|